Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik, eljár a párotok...

Anyucik, eljár a párotok nélkületek bulizni? Vagy csak szórakozni a barátaival?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen sűrűn? Hogy viselitek?

Az én párom még elég fiatal(én is az vagyok), 24 éves. Szingli barátai vannak és néha úgy viselkedik, mintha ő is az lenne. Állandóan menne a barátaival bulizni, meccset nézni, meg szórakozni. Én meg 0-24 órában itthon vagyok a 11 hós babánkkal. Nem járok bulizni, de nem is nagyon igénylem. Szeretek a lányommal együtt lenni. Régen is sokat buliztam, de a család nekem fontosabb. Elég nehezem viselem ezeket a kiruccanásokat... Ha mondom neki, hogy miért megy, akkor azt kérdezi: hogy miért baj, hogy a barátaimmal vagyok egy kicsit?... Nem tudom mit tudnék csinálni... :$

2011. febr. 19. 18:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
24 évesen az én férjem is ezt tette,aztán kiderült ,hogy nő van a háttérben.Ne haragudj,nem akarom a bogarat a fejedbe tenni,ezt beszéljétek meg mindenképp.
2011. febr. 20. 11:37
 22/44 anonim ***** válasza:

Első vagyok, mikor ért végül haza?

Sikerült beszélnetek? Írj majd!

2011. febr. 20. 20:47
 23/44 A kérdező kommentje:

Ma reggel negyed9kor jött haza... Én nagyon mérges voltam rá, ő lefeküdt aludni. Délután tudtunk csak beszélni. Azt mondta megváltozik, azt szeretné, hogy boldogok legyünk. Azt mondtam próbaidőt kap! Reménykedek, hogy minden jobb lesz!

Szerintem nincs nő a dologban, mert tegnap a barátja telefonján beszéltünk, mert a páromé lemerült. Tehát tényleg a haverokkal volt.

2011. febr. 21. 00:12
 24/44 A kérdező kommentje:
Jah és ha csak egyszer is kiderülne, hogy megcsalt, akkor "kalap-kabát"! De ezt nem hinném...
2011. febr. 21. 01:11
 25/44 anonim ***** válasza:

Jaj szegénykém még nagyon naív vagy! Sajnos ilyenkor a haverok falaznak egymásnak!

Szerintem 100%, hogy nő van a dologban, sajnos!

Nézz utána!

2011. febr. 21. 09:14
 26/44 anonim ***** válasza:
Ez nőügy,tapasztalatból mondom.Sajnállak.
2011. febr. 21. 10:57
 27/44 A kérdező kommentje:
Ennyi mindenkit megcsalt a párja? Mármint írjátok, hogy tapasztalat... Hát én még nem találtam semmi nőre utaló jelet! Pedig "szemfüles" vagyok! Remélem nem is lesz! :$
2011. febr. 21. 12:03
 28/44 anonim ***** válasza:
régi 19.22-es vagyok.Én azért nem hergelném a kérdezőt hogy nője a férjének.Egyáltalán nem biztos.Bár én nem vagyok híve a nagy szabadságnak mert annak tényleg nem jó a vég.volt párom is elkezdett eljárogatni,szkvassolni,teniszezni,majd egyedül nyaralni,meg moziba,aztán betelt a pohár.kérdeztem vagy a családja,de akkor úgy is kell viselkedni,vagy aez a szabad élet.Ő a szabd életet választotta.De tűrtem 2 évig,és beszéltem a fejével 2 évig,és próbáltam megoldani,de ha valakinek ennyire nagy a szabadság utáni vágya azt el kell engedni.így is tettem.életem legjobb döntése volt.Nálunk nem bizonyosodott be hogy van e nője,igazából nem is érdekel,ezen a szintem már mindegy kivel csal meg a haverokkal,vagy nővel,mindkettő ugyanoda vezet.Nem biztos hogy van nője,de a nagy szabadság amit ő csinál nem jó felé vezet.kell kikapcsolódás,de mértékkel és a családot nem háttérbe szorítva,mert ha a nagy kikapcsolódásban valaki már sérül az már hol kikapcsolódás,ha meg még igy menne,akkor ne haragudj de nem érett a családra.
2011. febr. 21. 12:16
 29/44 anonim ***** válasza:
Egyszer minden nőnek eljön az ideje,hogy megcsalt feleség lesz.Van aki tudja,van aki nem.Van ahol kiderül,van ahol nem.
2011. febr. 21. 13:20
 30/44 anonim ***** válasza:
Kicsit már eltávolodtunk a kérdéstől, de muszáj leírnom: a barátnőm Karácsony előtt levelet kapott a nőtől, akivel a férje 2 éve csalja. A gusztustalan a dologban az, hogy a kislányuk 1 éves.......... :(((
2011. febr. 21. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!