Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kezelitek a hisztit?

Hogyan kezelitek a hisztit?

Figyelt kérdés

1 éves lányom, már nagyon feszegeti a határaimat.Álmos és ilyenkor dobálja magat, csapkod, rugdos, harap....

Próbáltam elaltatni, de nem ment.Betettem az ágyába, de nem alszik el.

Már nagyon kivagyok!!Nem tudok mit tenni mint sirni :(

Már ott jártam, hogy kimegyek rágyujtani, pedig már 2 éve nem dohányzom :(

kikészít idegileg

2011. febr. 13. 17:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Homeós bogyókat akar majd adni a doki, de én nem hiszek benne...eddig akarmit probáltunk, csak pénzkidobás volt :(
2011. febr. 14. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, nálunk sem ért sz@rt sem a homeopátia!!!!!!!
2011. febr. 14. 13:13
 13/13 anonim ***** válasza:

szia, én azt csináltam, hogy magam mellé vettem a kanapéra, és úgy aludtunk, eleinte volt hiszti, de szó szerint lefogtam, ha fel akart kelni, valami kedvenc dalt vagy mondókát mondtam neki, attól lassan lecsillpault. azt nem szabad hogy lássa rajtad hogy te totál ideg vagy, mert akkor biztos nem nyugszik meg. ha meg látja, hogy gyengéd vagy de nagyon határozott, akkor beadja a derekát. a hisztit csak határozottsággal lehet kezelni, de nem durvasággal! aludni meg muszáj még ekkorának nappal, és ha pár alkalmat így végigcsinálsz, akkor egyre kevesebb hiszti lesz, végül nem lesz hiszti, mert megtanulja, hogy ha anya mondja, akkor alvás van. de ezt a kiságyba rakással nem fogod tudni elérni, ezt garantálom.

2 éves kislány alvási mizériákban tapasztalt anyukája

2011. febr. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!