Szerintetek lenne esélye megnyerni egy szépségversenyt a kisfiamnak?
Nem elfogultságból írom, de gyönyörű.Minden ismerős és rokon ezt mondja, ami természetes, de kíváncsi lennék idegenek véleményére is.
18:48as nagyon szép a babád!
18:53as: a te babád inkább aranyos mint szép,ha most itt megmutatod nem mondtam volna hogy ezzel a képpel nyerhet,nem a fiad miatt,mert ő tündéri,hanem a képbeállítás miatt!
Hát, nézd... meg ne sértődj, nagyon aranyos. De nem szép. Sokkal szebb babák vannak.
De neked mindig ő lesz a legszebb, ez természetes! :)
Nem értem, miért kell azt gondolni egy anyának, hogy az ő gyereke a csúcs. Csúcs, neki és a családjának. Aztán az élete során kiderülhet persze, hgoy különleges valamiben. De 4 hónaposan?!
Egyébként az én véleményem szerint kifejezetten rondácska ez a baba. Aranyos, és különleges arca van, és a nagy haja is cuki. De ennyi.
Szia!
Nagyon cuki a fiad, a haja megy egyenesen egyedi!
Nyerhet versenyt,ott nem mindig az nyer akit mi a legszebbnek gondolunk!
Máskor ne tégy fel ilyen kérdést, nem hiszem hogy olyan jó ezeket a válaszokat olvasgatni!
nagyon jópofi,cuki de nem kimodottan szép...
nekem az én kisfiam a legszebb!!!!:)) meg az egész csalládomnak is természetesen:) az ismerősösk közül meg ugysem mondaná senki h nem szép,merné is:))
mindegyik baba nagyon cuki!!!
A lényeg, hogy neked ő a leggyönyörűbb.
Egyébként különlegesnek nagyon is különleges ezzel a hajszerkezettel!! :-) Hihetetlen nagy haja van. Átlagban 4hósan már kopaszok a babák mert nincs meg a babahajuk, vagy legalábbis alig-alig van hajuk, de Árminnak elég sok haja van.
Ettől tényleg nagyon különleges!
Arcra nem kifejezetten "szép" kategória- de nagyon aranyos kis manó- az biztos!
Egyébként aranyos vagy, hogy azt írod, "Nem elfogultságból írom, de gyönyörű!" Mi mást is írhatna egy anyuka a saját gyerekéről! :-)
Nekem meg az én fiaim a legeslegeslegszebbek a világon- de ez így természetes.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!