Szerintetek lenne esélye megnyerni egy szépségversenyt a kisfiamnak?
Nem elfogultságból írom, de gyönyörű.Minden ismerős és rokon ezt mondja, ami természetes, de kíváncsi lennék idegenek véleményére is.
Én nem értek hozzá... nem tudom megnyerné-e a szépségversenyt... először furának tűnt a kisfiad, de második ránézésre olyan kis aranyos. Ne haragudj, de engem Pumuklira emlékeztet azzal a nagy hajával. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hónapok múlva hogy fog kinézni. :)
2. kisfiú, akiről küldtek linket: nekem nem tetszik.
A kislány viszont.... tündéri. A nagy boci szemeivel és a kis "csókos" szájával. Nagyon helyes. :)
De az én 20 hónaposom a leggyönyörűbb a Földön!!!! (nekem) De ez így természetes!
VÁLASZOM: nagyon nagyon édes kis manócska, de szerintem sem nyerne, bár tényleg nagyon különleges arcformája van...
OFF:Atyavilág, hogy lehet 1-2 ember ilyen szívtelen? Miért kell ilyeneket írni, hogy beteg, nem is ez volt a kérdés...
kedves kérdező!
ne figyelj rájuk, ne is reagálj szerintem...
Megnéznétek az enyémet is :-) ?
Én voltam a nem bazári majom :-D
de csak nektek mutatom meg :-)
Kérdezőnek: nagyon szép, különleges kisfiad van... én nem értek itt néhány embert, de mindegy. Sztem van esélye megnyerni egy versenyt.
Utolsónak: a te kisbabád is gyönyörű!
Hajrá csajok!
Na ezzel a képpel nyert a fiam szépségversenyt. Persze a beküldöttön a háttér el volt tüntetve és a neve is rajta volt,azért nem azt mutatom.
Így utólag én már egyáltalán nem látom szépnek őt ezen a képen. De akkor gyönyörűnek láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!