Szerintetek lenne esélye megnyerni egy szépségversenyt a kisfiamnak?
Nem elfogultságból írom, de gyönyörű.Minden ismerős és rokon ezt mondja, ami természetes, de kíváncsi lennék idegenek véleményére is.
Maradjunk annyiban, hogy a szülők elfogultak...
Egyébként cuki a haja.
Ma már volt egy ilyesmi kérdés...
Ne haragudj, bár szerintem a kisfiad aranyos, de annyira nem különlegesen szép, hogy egy szépségversenyt megnyerjen.
Én őszinte leszek.. (bocs előre is), szerintem nem szép annyira, hogy nyerni tudj vele..
Nagyon helyes, meg aranyos, nektek biztos ő a leggyönyörűbb a világon, és ez a lényeg!
Ne haragudj, de te kérdezted...
Minden szülőnek a saját gyereke a legszebb! Nem akarlak megbántani de szerintem nem nyerné meg a szépségversenyt!
Gyönyörű hosszú haja van :)
Mit jelentsen, mit jelentsen...azt, hogy szerintünk nem "gyönyörű", és főleg nem szépségverseny-győztes alkat.
Ettől függetlenül minden szülőnek a saját gyereke a legszebb, és ez így van jól. Nem kell minden babának szépségversenyre járnia, főleg megnyerni azt.
miért vinnéd szépségversenyre?
nekem anyósom egyszer akarta a gyerekem képét valami újságba beküldeni,de gyorsan befenyitettem, nem bazári majom, hogy mutogassam, attól független gyönyörű gyerekem van, és szeretném csak magunknak őrizni.
Egyébként a kisfiad esélytelen lenne, nem azért mert nem szép, hanem mert átlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!