Szerintetek lenne esélye megnyerni egy szépségversenyt a kisfiamnak?
Nem elfogultságból írom, de gyönyörű.Minden ismerős és rokon ezt mondja, ami természetes, de kíváncsi lennék idegenek véleményére is.
Ne haragudj, nem bántásból írtam, hogy olyan mintha beteg lenne. Tudom, hogy nem beteg, de a klinikán sok ilyen babát láttam és ők betegek voltak. Csak első pillantásra rájuk emlékeztetett.
Ne haragudj. Azt hittem ha már kérdezel valamit akkor őszinte választ vársz. Sajnálom.
szerintem nem különleges....
szinte mindegyik képen a bal szeme mindig kisebb....talán ez az egyik ok, amiért "betegnek" mondják a többiek
Na megacélozom magam és közzé teszem én is :) Volt már, aki azt írta itt, hogy nem mer szülni, nehogy olyan ronda gyereke legyen, mint az enyém. Mindezek ellenére szerintem gyönyörű, csupaszem, csupahaj, cseresznyeszáj királylány. De nyilván idegenek máshogy látják. Az a lényeg, ha nektek ő alegszebb!
(én vagyok aki letesózta a kisfiad) :)
89%-os hát a kislányod egy nagyon édes tündéri.
Nekem is az esernyős kép tetszik a legjobban.
Nagyon ari.
18:16
Szerintem nagyon is aranyos kislányod van. Én nem így vágnám a haját, nekem egyedül ez nem tetszik, de ezt leszámítva rendkívül bájos pofija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!