Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek lenne esélye...

Szerintetek lenne esélye megnyerni egy szépségversenyt a kisfiamnak?

Figyelt kérdés

[link]

Nem elfogultságból írom, de gyönyörű.Minden ismerős és rokon ezt mondja, ami természetes, de kíváncsi lennék idegenek véleményére is.

2011. febr. 5. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
98%
szerintem nagyon aranyos :))
2011. febr. 5. 17:47
 12/80 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon helyes kisfiú, de nincs sok esélye... egyébként nem értem, miért kell a babákat versenyeztetni... meglátszik, hogy milyen szülők nevelik, és hogy mit akarnak belőle nevelni. De ez nem konkrétan rád vozatkozik(!), hanem arra, aki kitalálta. Az állatok közt inkább van szépségverseny, de még annak se látom értelmét.
2011. febr. 5. 17:52
 13/80 anonim ***** válasza:
73%

Mennyi idős?

Szerintem cuki, szép kisfiú.

(És apa is jóképű.)

2011. febr. 5. 17:52
 14/80 anonim ***** válasza:

És neki lenne?

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2011. febr. 5. 17:53
 15/80 anonim ***** válasza:
97%

miért ne lehetne esélye?

vagy nyer, vagy nem.....

cuki nagyon, a haja szupi:)

de az én gyerekem a leggyönyörűbb, ami teljesen természetes! és te is így érzel.

amúgy minden ismerős azt mondja: "jaj, de szép", "de gyönyörű" "milyen szép nagy kerek szemei vannak" "mennyi haja van" "de cuki" "de gyönyörű".............és még sorolhatnám......de attól még nem biztos, hogy így gondolják, csak ez egy fajta "illem", mégsem mondhatja, hogy " jaj de fura nózija van" "jajaj, mekkora füle van" " fú de érdekes a szája" stb......érted?

2011. febr. 5. 17:54
 16/80 anonim ***** válasza:
69%
Nem jó a link
2011. febr. 5. 17:55
 17/80 anonim ***** válasza:
68%
hát én a másik ilyen kérdésnél is írtam,hogy a szépség teljesem szubjektív dolog.Ahogy olvasom a válaszokat kicsit meg is döbbentem,szerintem nagyon szép,nagyon édes,imádni való kisfiú és szerintem igenis van esélye,ha felteszed a képét.Az utolsó kép nagyon bejön nekem.Nekem 2 éves a fiam,és ő is nagyon szép a szőke hajával kék szemével,de nagyon boldog lennék ha ilyen szép kisfiam lehetne még.Gratulálok.
2011. febr. 5. 17:55
 18/80 anonim ***** válasza:
89%
Jó a haja. :) De szépségversenyen szerintem nem lenne esélye.
2011. febr. 5. 17:56
 19/80 anonim ***** válasza:
90%
Megnyerni nem lenne esélye. Egyébként nagyon aranyos. Tetszik a haja. :)
2011. febr. 5. 17:57
 20/80 anonim ***** válasza:
90%
Neked biztosan ő a legszebb baba a világon, de én nem vinném szépségversenyre.
2011. febr. 5. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!