Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos kisfiam, nincs...

9 hónapos kisfiam, nincs "lemaradva" a kajcsizással? Ti mit szoktatok uzsira adni?

Figyelt kérdés

9 hónapos a kisfiam.Szopis baba.Kicsit aggódok,hogy le vagyunk maradva az evéssel,nem kéne többet ennie???

8kor-szopi

11kor-szopi

13kor-1 üveg husos bébiétel 220g

16kor-elalváshoz szopi

18-19között-gyümölcspép piskótával,vagy babakekszel

21kor szopi,az elalváshoz.

Egész éjjel alszik nem kel fel,csak reggel.

Szerintem túl keveset eszik...

Ti mit szoktatok uzsira adni??Ahogy irtam mi általában gyümölcspépet,vagy bébi desszertet..a tejpépet nem szereti!

Lassan elkezdeném a 10órait is kiváltani!

Mit adjak neki 10óraira??Megint gyümi???Nem sok az egy nap??

Köszi!

2011. jan. 31. 23:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja,az lemaradt,hogy még megiszik egy nap össze vissza, 1,5-2 deci teát,vagy gyümölcslevet!:)
2011. jan. 31. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Kajcsi, uzsi, szopi, gyümi? Uramisten... Szegény gyerek.
2011. febr. 1. 00:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Szegény az esetleg te vagy ,nem az én gyerekem!

Ha unatkozol,szedjél hangyát a kertbe ne nekem írogass!

Köszi!

2011. febr. 1. 00:12
 4/10 anonim ***** válasza:

00.06. mindenki nevében köszi a rendkívül hasznos választ. Sajnos mindig vannak akik nem válaszolni akarnak, csak belepofázni dolgokba. Mint egy blöki, aki mivel segíten nem tud a gazdinak a takarításban a gazdinak, ezért jobb híján odaszarik.

Szerintem a 11-es szopi után/helyett simáb adhatsz neki gyümölcsöt babakeksszel, babáknak való tejberizst, stb. DM-ben vannak nagyon jó kis baba desszertek délutánra is, ha épp azt szertnéd kiváltani.

A sok gyümi nem baj, abban van a vitamin :) (és természetesen az anyatejben :))

2011. febr. 1. 00:17
 5/10 anonim ***** válasza:
bocs, a "gazdinak" kétszer lett leírva. Mindegy, legalább jobban megérti.
2011. febr. 1. 00:18
 6/10 A kérdező kommentje:

00:17

Köszi a választ!!:D

Ha jól érzékelem a soraidból,akkor nem eszik keveset??

Még nem láttam babáknak való tejberizst a dm-ben!!!!!!! :O

Melyik márka?

2011. febr. 1. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Köszönöm, anyukák, bóknak vettem! :)

Amúgy, szerintem nem kajcsizik keveset a babócád. Szopcsi után jöhet neki gyümcsi, meg deszcsi is... Uzsira ismét szopcsi. Jól fog fejlődni meglátod! :)

2011. febr. 1. 00:28
 8/10 anonim ***** válasza:
szopcsi helyett adjál neki gyümit vagy bébidesszcsit. :PPPP
2011. febr. 1. 00:45
 9/10 anonim ***** válasza:

nem eszik keveset. ha keveset enne, akkor szólna, hogy éhes, illetve nem gyarapodna.

én délelőttre tenném a gyümölcsöt, délután megkaphatja a megmaradt főzeléket, esetleg valami gabona félét, akár kis falatokban egy kis vajaskenyeret. maradhat a gyümölcs is.

nem sok a napi kétszeri gyümölcs, főleg, ha szereti. kaphat már túrót, lehet neki csinálni túrókrémet, vagy készet adni, vagy joghurtot. az én lányom csak így eszi meg a gyümit, kivéve a banánt, azt szépen elmajszolja.

de én elég korán adtam neki kenyeret, zsömlét, így ette a vajaskenyeret, májkrémet (én csináltam), Medvesajtot, kis jobb minőségű sonkát, akár körözöttet (ezt is gyorsan el lehet készíteni), tojássárgájából egy kis tojáskrémet (egy kis joghurttal, sóval, petrezselyem zölddel, esetleg egy kis dinsztelt hagymával kikeverve).

2011. febr. 1. 07:36
 10/10 anonim ***** válasza:

00.28. menj már oda ahova gondolom..... kielégít téged a tahóskodás? Vagy majom kamaszok szoktak a babás témákba anyukákat szapulni jönni, vagy gyermekképtelen ős-szinglik akik a kutyának sem kellenek (legalábbis hosszútávon, ezért jobb híján így élik ki magukat. Vagy pasik akik izgulnak más emberek bosszantására, más kategóriával nem találkoztam még itt aki kifejezetten csak a parasztkodással piszkított volna egy kérdésbe.

Ül, nyugszik!

Most pontosan nem tudom hogy milyen márka, de gondotam is hogy veszek majd elég idős lesz hozzá a gyerek.

Én nem nézem hogy táblázat szerint mennyit kell ennie, hiszen úgyis jelzi ha éhes. Ha már nem kér több kanállal/korttyal, akkor már nem éhes.

2011. febr. 1. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!