18hónapos kisfiam nem mond szinte egyszótsem nincs még lemaradva? ,? mama meg csip-csip és ennyi, de mindent megért bármit kérdezek, mutogat!?
ha azt mondja, mama meg csip-csip, akkor az már 3 szó :)
Nem kell aggódnod, jön majd a többi is, talán előbb mint hinnéd :)
20 hónapos kisfiam van, ő se sok mindent mond...
Apa, baba, mama, hinta (de csak néha) Tyabi-Tyabi-Tyabi mikor szólok az apjának, hogy Csabi akkor ő is mondja :D Enyim, ezt issss, ajutó. Ennyi az össz. szókincse.
Tegnap voltunk "ovodázni" egy barátnőmnél, a kislánya 1 nappal fiatalabb a fiamnál, ő már mondatokban beszél, fecseg egész nap, énekel, verset mond. Fel is vettem videóra ahogy énekelt, olyan édes volt :) Ott volt a szomszéd kisfiú is, ő majdnem egy hónappal idősebb a fiamnál ő két szót mond: vava (kutyára) meg mammam (kajára). Szóval nem vagytok lemaradva!
Minden baba másképpen fejlődik, a párom is szokta kérdezgetni, hogy mikor kezd már el beszélni a fiunk. Mindig mondom neki, hogy majd a saját maga idejében elkezdni, különben is ne várja annyira mert úgy is lesz olyan időszak mikor majd a csendesebb időket fogja emlegetni :)
Az én kisfiam 14 hónapos,de ő sem mond még sok mindent.
Ana,apa,oppppppáááááááá(ez a hoppá),nem,de,te.Ennyi.
Amúgy megérti amiket mondunk neki.
Én 8 hónapos koromban már pofáztam rendületlenül,hát a fiam nem rám ütött:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!