Aki cumira szoktatta a babáját, nem bánta meg?
Persze az a legjobb, ha sem cumi, sem ujjszopas, de a cumirol talan konnyebb leszoktatni kesobb.
Okosan banj a cumival, nalunk alvashoz kapja meg, illetve amikor nagyon gyotri a fogzas. Egyelore nem bantam meg. A lanyom ujjszopis, es neha meg mindig a szajaban van, pedig mar 6 eves. Szinte alig merem leirni, de ez van. Remelem az occsevel konnyebb lesz a cumirol leszokni. Pont ma 1 eves. :-)
Szia!
Egy percig sem bántam meg.
Az a lényeg, ahogy az előttem szóló is írja, hogy ne egész nap legyen a szájában. Mi is elsősorban alváshoz használjuk, illetve ha kéri napközben ( a fiam már tudja mutogatni).
Ha nem a cumit, valami mát (pl. ujját) fogja a szájába venni.
Szerintem add oda neki még fontos neki, én nem hívnám rászoktatásra. A cumit ha elfogadja a jobbik eset, könyebb, bár nem könnyű a leszoktatás róla.
Én abban nem hiszek, hogy valamit úgyis bekap. Egyrészt, mást ne kapjon be, mert nem a szájába való, de amelyik gyereknek a cumi kell, az nem fogja az ujját szopni.Bár hallottam már ilyet, de nem jellemző. Legalábbis nálunk a kisfiamnak mikor nyűgi volt próbáltuk a cumit, de kiköpte, viszont rátalált az ujjára, látszott, hogy az milyen finom is és nyugi volt. Lányunknál meg vártuk, hogy az ujját benyomja, de nem, ha beraktuk, nem is állt jól a szájában valahogy, Ő cumis lett. A cumit egyszercsak elviszi majd a tündérke, aztán néhány napig nehézkes, de elmúlik, míg az ujjával én sem még a mai napig nem tudom hogy fog leszokni és 6 éves.
Kedves Utolso Valaszolo!
Akkor egy cipoben jarunk a nagyobbik csemetenkkel kapcsolatban.
Kedves Kerdezo! Koszonom a gratulaciot!
:)
Mit jelent az, hogy pótcselekvésből cumizik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!