Ki hogy szoktatta ra a babajat hogy aludja at az ejszakat?
2 hónapos kora óta át alussza az éjszakát.Nekem az volt a módszerem, hogy nem ugrottam egyből mikor fel kelt.Vártam 5-10 percet.Volt mikor vissza aludt, volt mikor nem.Ha nagyon sírt természetesen ugrottam.De egyszer 39 fokos lázam volt és nem voltam képes fel kelni hozzá,illetve olyan láz álmom volt, hogy fel keltem és minden ok.Reggel közölte a párom, hogy szegény gyerek vagy fél órát nyöszörgött...(persze ő meg se mozdult..)Úgy, hogy nagyjából leszokott szegény az éjszakai csemegézésről! :)
Fontos még a mai napig is, hogy jól meg legyen tömve a kis pocija, és akkor jobban alszik.
5 hós babó anyukája
Lányom már a korházban átaludta az éjszakát, de kelteni kellett hogy egyen.
Aztán így 1x kelt éjszaka enni. mivel nem volt tejem így tápszeres volt az elejétöl így mikor kimentem megcsinálni a tápit az minimum 5 percbe tellett és addig beraktam neki a cumit. és 2 hósan már elég volt neki a cumi, meddigre beértem a tejjel már aludt is.
Betartottam az alapszabályokat. Nem kapcsoltam villanyt az irányfény elég, nem tettem tisztába (csak ha nagyon durván cuccos lett), nem játszottam vele, nem beszéltem hozzá. Ha felébredt magamhoz vettem, megöleltem megszoptattam félálomban, szinte fel sem ébredtünk. 2,5 hónaposan végig aludt éjszaka. Aztán volt egy időszak amikor felkelt 3kor, de nem volt éhes, csak rábukott a cicire és aludt tovább. Akkor volt az, hogy felkeltem, odamentem, adtam neki cumit, megsimiztem ő pedig aludt tovább. Most 19 hónapos fél 9kor fekszik, ölelés, puszi mese, kislámpa égve marad, ha én fekszem akkor takargatás, lámpaoltás és nyomja reggel fél 8ig. :)
Vagy beváltak a szabályok, vagy nagyon szerencsés vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!