Apa megtiltotta, hogy pár évig ne szüljek babát. Mit csináljak? Annyira elegem van. Nem fér a fejembe, hogy mondhat ilyet? Nagyon elvagyok ám keseredve! Kérlek, adjatok ötleteket nekem!
A bunkó válaszokkal ne foglalkozz :)
Teljesen megértem, hogy ez rosszul esett Neked. De azért azt Te is tudod, hogy van benne igazság. Csak tényleg nem így kellett volna...
Kedveseim!
Végül Mindenkit utolér a Sorsa! Nem a Gonoszkódokra vagyok kíváncsi! Úgyhogy vegyetek visszább!
én is azt gondolom, hogy amíg meg tudja ezt tiltani apukád , tehát van ebbe beleszólása, mert pl. velük élsz, nincs munkád, esetleg szakmád, ők tartanak el, addig tényleg ne szülj.
ha már együtt élsz a pároddal stabil környezetben, munkával, akkor gondolkozzatok gyereken. szerintem is ráérsz még pár évig. én 26 évesen szültem, és még mindig iatal vagyok :), dolgoztam már 4 évet, előtte lediplomáztam, teremtettünk otthont a párommal, és így sem könnyű anyagilag. persze imádjuk a babánkat és ez az élet értelme, de csak akkor, ha stabil, biztonságos, szerető családba érkezik, ahol megfelelően gondját tudják viselni.
Ne haragudj, de végig olvastam a válaszokat, és egy bunkó választ nem találtam.Igazuk van, hogy igazat adnak apudnak.Amig apud tart el, addig hagy döntse el ő hogy szeretne-e etetni még egy éhes szájat vagy sem, de ha szeretne akkor majd csinál magának.
Ha meg már külön éltek, akkor efektív semmi köze hozzá, ne törődj vele.
Ugyan 18 voltam amikor szültem, de külön éltem és még így is volt a családból aki nem tartotta jó ötletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!