Mi a véleményetek arról, mikor egy szülő a gyermeke szájára adja a puszikat, nem pedig az arcára?
Én írtam a "nyelvátdugósat".
Igen, én ezt az esetet konkrétan láttam! A döbbenettől nem tudtam megszólalni sem, csak néztem ki a fejemből, hogy uramatyám, ez most az aminek én látom? És apa anya ugyanúgy "smárolnak" a kölyökkel, sőt még biztatják is, gyere adj egy csókot (-anyának,-apának!).......
Hát én ugyan adok szájrapuszit a gyerekeimnek, de soha nem jutna eszembe ebből a szexre gondolni, vagy átdugni a nyelvem.Összerágott kaját, meg ilyeneket pedig a férjem szájából sem veszek át.
Amúgy nekem is van hasonló történetem: A férjemnek van egy nagynénje, aki akárhányszor átjött hozzánk, mindig kibontotta a fiamat a pelusból, és körbepuszilgatta a fiam kukacát.Mivel nyár volt, és sokszor csak a peli, meg egy kis ing/trikó volt rajta, csak legyintettem rá, hogy ha neki jó, hogy egy kémes, és sok eseteben addigra már pisis kukit szeretget, hát tegye. Egészen addig csinálta, míg a gyerek bele nem pisilt a szájába. Én jót nevettem rajta, hiszen egy kicsinél ez józan paraszti ésszel gondolkozva várható jelenség. Ő meg nem bontogatta közben. Amúgy meg nem láttam benne rosszat, nem húzogatta, szopogatta neki, csak nyomott rá 2-3 csuppanósat. Én is szoktam neki levegőt fujogatni a hasijára, hátára, popsijára, körbe puszilgatom a mai napig is, persze az olyan részek már kimaradnak. Amúgy nagyon aranyos volt, mikor először ment úgy fürödni, hogy már próbálta takargatni magát mert,hogy ő szégyenlős. Sőt, a doktor néninél is úgy kellett rábeszélni, hogy mutassa meg a kukacát. ( 3 évesen megnézte neki, mert le volt tapadva a bőr )Szóval nem lett beteg a gyerek. Sőt, csak apával volt hajlandó fürdeni, mert ő már férfi. (Mikor apa dolgozott, és nem volt itthon, át kellett hivni a nagyapó, irtó édes volt)
Azért 24% ban hasznos amit írtam, mert a lányom a számra ad puszit!
Ez elég szar!Én így vagyok boldog!
Csak ennyi erőből én is lepontozhatnék mindenkit a feladta a szoptatást és a saját kényelméért tápszerezi a babaáját!Mert a nők 1% nem tud csak a szoptatni a többi meg nem akar! :)
ÉS várom erre a 0%-ot! Pedig ez is csak a szakmai tapasztalattal alátámasztott véleményem!ÉS még szólásszabadság van!De gyerünk gyertek lepontozók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!