Mi a véleményetek arról, mikor egy szülő a gyermeke szájára adja a puszikat, nem pedig az arcára?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 16:10
11/35 anonim válasza:
Én adok. (Megjegyzem, semmi közötök hozzá, ezt más előtt nem csinálom, illetve reklámozom... )
12/35 anonim válasza:
A lányom nekem is és az apjának is a számra ad puszit!Mi soha nem neveltük így, vagyis mindig a kis arcát pusziltuk!
De amióta ő jön azóta az elején mikor nem hagytam neki két kézzel fogta meg az arcom és úgy adott puszit a számra!Nem volt szívem megtiltani neki!
De mindenki másnak csak az arcára ad!Nagyszülőknek is! :)
És nem mi neveltük így, ő jött, hogy oda ad! :)
13/35 anonim válasza:
16.54-nek: de reklámozod...most is. Semmi közünk hozzá, minek írtad ide?
15/35 anonim válasza:
Én csak az arcára adok, de van hogy félrecsúszik, de nekem is fura.
17/35 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nesze. Ennyit a szájrapusziról.
18/35 anonim válasza:
Kedves 17:07!De nincs odaírva hogy attól lenne,hogy egy szülő a gyereke szájára ad egy puszit!
19/35 anonim válasza:
Kötekedés helyett tanácsos lenne elolvasni az összes választ és akkor rájössz, hogy miért linkeltem be.
20/35 anonim válasza:
A fiam csak nekem ad szájra puszit, magától...
Én magamtól sose csókolnám meg(a szájra puszi is csóknak minősül nálam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!