Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, mikor egy szülő a gyermeke szájára adja a puszikat, nem pedig az arcára?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 16:10
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
66%
Mindenkinek a sajat dolga, de en soha nem adok a szajukra puszit. Amugy sokat puszilgatom, szeretgetem oket. Szajra csak apa kap. :-)
2011. jan. 25. 16:13
 2/35 anonim ***** válasza:
47%

hát igen és még akkor milyen DURVA mikor már az a gyerek 20-on éves én ilyet is láttam nem egyet nem kettőt

ááááááá gusztustalan

inkább no kommmentt az ilyen szülőknek

2011. jan. 25. 16:14
 3/35 anonim ***** válasza:
53%

Én a szájukra adok puszit.

20 évesen nem oda fogok...

2011. jan. 25. 16:15
 4/35 anonim ***** válasza:
58%

Nem szeretem, rossz nézni.

Mert oks, ha egy anya és a gyereke közt látom akkor is fura, de mindegy, náluk így szokás, DE:

a kicsi gyerek úgy is azt tanulja meg az egészből, hogy puszit szájra szokás adni és onnantól kezdve anyukától a herpeszes óvónéniig meg az influenzás unokatestvérig, mindenkinek szájra fog puszit adni....

2011. jan. 25. 16:16
 5/35 Tinker Bell ***** válasza:
76%
Furcsának érzem én is a szájrapuszit gyerekeknél. Szerintem ez inkább maradjon csak a felnőttek szeretgetésének a része.
2011. jan. 25. 16:16
 6/35 anonim ***** válasza:
86%

Nem tartom normális dolognak. Én sose kaptam egyik szülőmtől se szájra puszit. Ők egymásnak adtak. Már kicsi ként is tudtam, hogy ezt a szerelmesek csinálják.

Unokatesómék meg állandóan szájra puszizzák a gyerekeiket, és a kisebbik nekem is mindig oda akar adni, de ezt nagyon nem szeretem. A számat csak a szerelmem puszilgassa!

2011. jan. 25. 16:30
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Furi....de mindenkinek a magánügye, míg az én gyerekemet nem akarják szájonpuszilni. A családban van "ilyen" : sórornőm felől - az ő férje és családja. Szegény küzd ellene, nem szereti, ha az ő gyerekeit szájonpuszilja a Mama (tehát az anyós), nagybácsi (férj testvére) és még néhányan. Az viszont szerintem nem szép dolog, hogy pont az ő (tehát az Anya) véleményét semmibe veszik..... És a gyerekeknek ez természetessé válik és az én kislányomat is ott akarják puszilgatni, és nagyon csodálkoznak, hogy a férjemmel ezt nem engedjük..... Nem kell, hogy unokatestvér kislányok szájra puszizzanak.
2011. jan. 25. 16:34
 8/35 anonim ***** válasza:
35%
A lányom 1 éves és én is és a párom is a szájára adunk puszit,ha valahova megyünk akkor ő tudja és más is,hogy arcra adunk puszit. senkinek nem ad a szájára,csak nekünk.Egyedül amitől a hideg kiráz az az mikor após2-höz megyünk és ő a bacis piás,koszos bajszával a szájára ad puszit.anyós emiatt jól le is oltotta.Baba koromban én a számra kaptam puszit,de ovisan már nem.Előbb vagy utóbb leszokik mindenki erről.
2011. jan. 25. 16:36
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem adok a gyerek szájára puszit. Férjem előző kapcsolatából van egy fia ők is szájra pusziztak,már 4 éves a gyerek és próbálja leszoktatni róla,mert már zavarja ,hogy elég nagy a fia ehhez.
2011. jan. 25. 16:37
 10/35 anonim ***** válasza:
82%
én adtam volna anyámnak SZÁJRA PUSZIT szerintem egy POFON köszönt volna vissza :DDDDDDDDD
2011. jan. 25. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!