Rosszul evő babák anyukái Ti hogy oldjátok meg az etetést?
Egy éves a babám de csak mocskolódik, belém keni az ételt, nem kell neki...van 1-2 konzerves amit szeret de ennyi...
Főzök is állandóan (jól is ) és nem eszi meg :(
Ti hogy oldjátok meg ezt a helyzetet ?
Igen nálunk is ez van...a falatkákat nagyon szereti...de azzal nem lakik jól..idő után már csak szétdobálja..macisajtot, tejcsit szereti....de azért már több kellene neki mint a tej :(
Most is egy kis zöldséglevest evet...el nem tudom képzelni h jól lakott de nem kell neki több...
Az én lányom másfél éves múlt és az elejétől kezdve rossz evő volt. Sokszor már bedilizek mit főzzek neki, mert ha valamit egyszer szépen megeszik, megörülök hogy végre szeret vmit, aztán másodszorra már nem kell neki. Mindenből csak 6-8 kanállal hajlandó megenni, és én etetem, mert ha ő tenné, akkor még ennyit sem enne. Az első 2-3 kanált még az etetőszékben eszi, de többet nem hajlandó ott ülni, én szaladok utána a kanállal hogy még egyen egy kicsit. Nagyon válogatós, persze a nasit ő is imádja, próbálok nem adni neki, de néha úgy vagyok vele, hogy örülök hogy legalább eltelik valamivel a pocakja. Nem akarom hogy rászokjon a nasira, de nézni sem birom amikor nem eszik semmit. Azt tanácsolták várjam ki amíg éhes lesz és akkor enni fog. Hát nálunk ez nem jön be, volt hogy 8! órát vártam és semmi.
Amúgy nem látszik rajta, hogy keveset enne, egyáltalán nem sovány, és nagyon mozgékony, energikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!