Tápszeres kismamamák, Amikor mentek valahova, hogy oldjátok meg az etetést?
Vigyél magaddal kicsit jobban felmelegített vizet, meg hideget is. És külön a tápszer port. Amikor enni kell a meleg vizet összekevered a hidegebbel olyan hőmérsékletűre, amit szívesen eszik a babád. Kiadagolod a megfelelő mennyiséget, bele a por, rázod és eheti is. Kb 2 perc. 2 cumisüveggel simán megoldható.
Én legalábbis így csináltam annó.
Mi ugyan már rég mást is eszünk, de pont tegnap volt az, hogy tápszert vittem magammal a hosszú útra, mert tudtam, hogy nem lesz lehetőségem bébikaját melegíteni. Én felforralom a vizet és előre kimérem a cumisüvegbe és úgy rakom bele a termo tartóba. Az avent pelenkázó táskával jött együtt egy termo tasak, amibe két 9 oz/270 ml -s cumisüveg fér bele kényelmesen. A lényeg a felforralt vizet kimérem a cumisüvegbe, azt bele a termo tasakba és külön van kis adagolónk, amiben 3 rekesz van egyenként kb 240-270ml kapacitással, annál több nem nagyon fér bele. Ha több adag is kell, akkor ajánlom a termoszt. Belerakod a felforralt vizet, mellé adagolóban a tápszert és kész. Ha nincs adagolód, fogj egy üres, tiszta hermetikusan záródó kisebb neylonzacsit, abba beleraksz elegendő tápszert és viszed magaddal az adagoló kanalat. Az aventes termotasakban 2 órát tuti melegen marad a víz, de még utána is egy darabig szobahőmérsékletű. Az én lányom úgy is megissza. A termosz egyértelműen tovább tartja a hőt, általában 6-8 órán keresztül.
Remélem segítettem! Sok sikert! Ügyes leszel biztosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!