Utazáskor hogy oldjátok meg az etetést?
Ez most furcsa lesz de mikor mondja valaki hogy nem etetheted meg a babádat ott és akkor amikor éhes?
nem tudom elképzelni.főleg egy ilyen kicsit.
miért nem szoptathatod? namind1. talán azt lehetne,h fejegeted,kis adagokba-amiket eszik lefagyasztod,amikor mentek viszed hűtőládában,és amikor éhes ételmelegítővel kiolvasztod és aodaadod.
de még mindig nem értem h ha cumisüveget adhatsz neki,akkor cicit miért nem? lehet kulturáltan szoptatni
autóval utaztok? Ha igen, álljatok félre egy parkolóban, és az autóban szoptasd meg.
Ne adj neki tápszert ha nem muszály, örülj h van tejed.. nagy kincs, nekem alig volt. ;-(
nem tudok olyan helyzetet, ahol nem szoptattam volna meg a babámat, mert éhes. Tuti nem adnék ezért neki tápszert.
Én soha nem szoptattam közönség előtt, de autóban minden gond nélkül. Volt egy szupi szoptatós kendőm, és nem volt gond.
Ha autóval mentünk, megálltunk, szopizott, és mentünk tovább. Nem árt a pihenés sem neki útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!