Tápszeres babák, anyukái. Utaztok hogy oldjátok meg az etetést?
Autóval mentek? Mert akkor autós cumisüvegmelegítővel. Viszel vizet cumisüvegben, külön a tápszert. Megmelegíted a vizet, hozzárakod a tápszert, összerázod, és kész.
Ha nem autóval mentek, és nem megoldható a vízmelegítés, akkor termoszban vihetsz forró vizet, külön a tápszert. Cumisüvegbe meleg víz önt, tápszer bele, összerázod és kész.
Én a tápszert egyébként nem zacskóban tárolom, hanem egy kapcsos-karmos tetejű, műanyag ételtárolós dobozban (tescoban vettem, 1 literes űrtartalmú, volt vagy kemény 500 Ft). Így bárhová megyünk, mindig abban viszem a tápszerport, és még a kanálról is egyszerűbb a doboz belső falán lehúzni a felesleges tápszert.
Én még a mai napig így csinálom.
Termoszban van a víz, a tápszer külön bébiételes üvegben van kimérve és csak össze kell keveni vagy a cumisüvegben vagy külön pl. shakeres pohárban, és beleönteni a cumisüvegbe és már ihatja is a baba.
termoszba forró víz+ külön üvegben hideg víz+tápszer kimérve.
azért vittem mindig magammal forró vizet , mert ha még nagyon forró volt a termoszos víz akkor azzal hűtöttem kellő melegségűre.
ja és azért vittem forrót mielőtt bárki mondaná hogy miért nem vittem kellő melegségűt, mert gondoltam ha 10-12 órát kell tartani termoszban akkor az addigra sem hűl el, nem úgy mint a langyosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!