Kikapcsolódni (pl:kirándulni) ha mentek a babátokkal hogy oldjátok meg az etetést?
Arra gondolok,hogy a tápszert,főzeléket hogy melegítitek meg?1-2hónap múlva mennénk a Mátrába,de nem tudom hogy oldjam meg ezeket a dolgokat.
Légyszí segítsetek adjatok tanácsot,ti hogyan csináljátok?
Babám most 6,5 hónapos
köszönöm szépen....
Vannak autós bébiételmelegítők.
A vizet a tápszerhez megmelegítheted előre, és termoszban bírja egy ideig.
Üveges bébikajával meg úgy voltam, hogy vagy megmelegíttettem valahol, vagy olyat vittem ami nem igényel melegítést, gyümi, gyümi+keksz. Amikor főzeléket eszik akkor általában mi is eszünk, ott meg biztos van melegítési lehetőség.
Én nagyon könnyen voltam egyéves koráig a babámmal, mert gyakorlatilag alig evett, csak rengeteget szopizott. A szopin kívül gyümölcsöket elfogadott, főleg bébiétel formában, azt pedig ugye nem kellett melegíteni.
Ha a te babád nem ilyen szopifüggő, illetve ha igényli is a rendszeres egyéb táplálékot, azt tudom javasolni, hogy bébiételt vigyél magatokkal, azzal nem kell kínlódni, üvegből megetetheted, csak kanalat kell csomagolnod. Lehet kapni cumisüveg- és bébiételmelegítőt, olyat is, amit hálózatról és autós szivargyújtóról is üzemeltethetsz. Ha csak hálózati van, de emberközelben maradtok, nincs gond, még nem láttam olyan benzinkutat, büfét, üzletet, ahol megtagadták volna egy kisbaba ételének megmelegítését, főleg, ha csak két percre egy konnektort szeretnétek igénybe venni.
Hideg kajával is készülhetsz, ha már szívesen rág, kiflit elrágcsálja, adhatsz a kezébe kis darab husit, stb.
Remélem, segítettem valamit. Jó kirándulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!