Őszintén! Akik elvetették a babájukat, megbánták? Visszacsinálnák, ha lehetne?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 17:59
1/25 anonim válasza:
Nem. Akkor okkal döntöttem úgy,most pedig el sem tudnám már tartani,csak nélkülözne szegény.
2/25 anonim válasza:
Én sajnálom,de nem csinálnám vissza mert tudom hogy most itt lennék együlállóként egy 4 éves gyerekkel és nemtudnám rendesen eltartani. Azóta van egy szerető párom és egy 2 és fél éves kisfiam. Házunk igaz kölcsönnel de aránylag jól élünk.
3/25 anonim válasza:
Igen nagyon!!!!!!!!!!!!
De nem volt más megoldás akkor nagyon rossz anyagi helyzetben voltunk!!!!!!!!!!!!!! Nem tudtuk volna neki megadni amire szüksége lett volna! De azóta is nagyon bánt a dolog
4/25 anonim válasza:
Megbánta, de ezerszer végiggondoltam előtte is és utána is, nem csinálnám másképp.
Azóta már van egy kislányom, neki már meg tudtam teremteni az alap körülményeket 8 évvel az abortusz után.
5/25 Brigitta04 válasza:
Szia.
17 éves voltam és nem bántam meg és nem csinálnám vissza!Akkor és úgy nagy felelötlenség lett volna.Az már más kérdés,hogy lelkileg kb 1 évig tartott amig rendbejöttem.
6/25 anonim válasza:
Én is 17 voltam, nagyon bántam, de most visszagondolva jobb hogy igy történt, mert letudtam vizsgázni. Azota pedig van egy 4 és 1 éves gyeremekem.
7/25 anonim válasza:
Nagyon-nagyon megbántam, és visszacsinálnám ha lehetne, de sajnos nem lehet.....
8/25 anonim válasza:
Szia! Én nagyon megbántam, 2 abortuszom is volt, mindig számolom, most hány évesek lennének :(( pedig van már egy kisfiam azóta.
9/25 anonim válasza:
Nem csinálnám vissza, és nem bántam meg. Abban az élethelyzetben ma is így döntenék.
10/25 anonim válasza:
18 voltam, és mikor megtudta az "apa", elhagyott. Magamban nem tudtam volna felnevelni, az abortusz után meg térden állva könyörgött, hogy bocsássak meg neki, és akaratom ellenére szexelt velem. Gyűlölöm teljes szívemből azt az embert!!! Nem sokkal rá ismerkedtem meg a jelenlegi férjemmel, és van egy 1 éves kisfiunk. Én is szoktam számolni, hogy hány éves lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!