Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Komolyan mondom, megöl az...

Komolyan mondom, megöl az ideg?! Libero pelus

Figyelt kérdés
6 hónapos kislányomnak minden pelust kipróbáltam,de a Libero vált be legjobban.Mert ugye gumis hátul is.3 hete váltottunk 3-asról 4-es méretre.Vettem egy csomag 4-est a DM-ben,teljesen jó volt.Viszont 2 hete ,2 napig akciós volt a Tescoban,rohant is férjem.Ma kibontom,hát a hátsó gumi sehol,csak a tépőzáz gumis,mint a Pampers Actív Baby-nél.És az anyaga is puhább,ami önmagában nem lenne baj,de az hogy nincs gumi hátul...hát kész vagyok.Régebben(pár hónapja)olvastam,itt hogy gond van a 4-es Liberoval,de én azt hittem ez már megoldódott:(((Ezek szerint mégsem?Járt valaki úgy ,mint én?Mit tegyek?
2010. dec. 21. 15:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
24%

szerintem meg neked nincs, csak itt sznoboskodsz

ha lenne, tudnád, hogy időnként illik cserélni, bár te a klotyópapírt sem ismered, tuti

2010. dec. 21. 22:19
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem ez volt a kérdés. De. Ha van elérhető távolságban Müller, akkor én nagyon ajánlom a saját márkás pelusát, a Beauty Baby-t. Olcsóbb mint a többi (Pampers, Libero, stb), egy csomag olyan 1800-2000 Ft körül van. Ugyan nem gumis hátul, de nekünk még nem volt belőle baleset, nagyon-nagyon jó minőségű.

(Nekünk is a 4-es méret van jelenleg.)

2010. dec. 21. 22:44
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

:DDD

Viszont az 51% sokat elmond....

....rólad

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2010. dec. 21. 22:45
 24/25 anonim ***** válasza:
37%

ezt most jólmegaszontad a kényszer-vigyorgó fejeiddel, mert rólam ugyan nem mond semmit

de ha magadévá teszed a gondolatot, hogy sűrűbben cserélj pelust a gyerekeden (feltéve, ha van persze), már megérte írnom

2010. dec. 21. 22:54
 25/25 A kérdező kommentje:

22.44.Köszönöm ,kipróbálom mindenképp,hátha ....

A civakodóknak:

Ezen összeveszni :(((!

Butaság!

Bánom,hogy megkérdeztem:(!

Valaki töröltetné a kérdést???Megköszönném...

Szép Ünnepet Mindenkinek!

2010. dec. 22. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!