Mit csináljak? Én már ezt komolyan nem birom! 2 hete óránként felkel legalább egyszer-kétszer!
Foga nem jön, legalább 3 4 cumisüvegnyi teát megiszik, miközben nappal is iszik legalább ennyit! Azóta csinálja ezt mióta nem nagyon eszik. Létezik hogy éhes lenne? Este már "megtömöm", "mindent" adok neki,amig nem löki el a kezem de akkor is felkel! Most megint adjak neki éjjel enni? Szokjunk rá megint vissza?
11 hós a kisfiam
Kérlek ne irjátok h vegyem magam mellé akkr hátha jobban alszik, mert mikor köztünk volt akkor is felkelt éjjel!
"Azóta csinálja ezt mióta nem nagyon eszik. "
ha ennyi teát megiszik az csak a helyet veszi el a gyomrában az étel elöl.
próbáljátok meg a vizet.
ha jól van lakva is felkel akkor más áll a háttérben én biztos megkérdezném a gyermekorvost.
A foga ha nem jön - látványosan- az ínye akkor is fájhat feszülhet.
Én nem írtam volna hogy vedd magad mellé :D
inkább csak sajnálom a helyzetet. Próbáljátok megbeszélni a védőnővel, dokival mert oka van .
Szerintem egyszerüen semmit ne adj neki. a tea a legrosszabb amit éjszaka adhatsz neki. vagy adj tápszert, anyatejet, vagy egy kis vizet de a tea a legrosszabb.
Van hogy 1-2 napot én is éjszakázom a gyerek mellett, de aztán nem kell föl. Pl 2 napja 3 órát forgott az ágyába és ha kimentem a szobájából üvöltött, így lefeküdtem mellé a kanappéra és ott aludtam, bedugtam a kezemet és nagynehezen elaludt. van hogy pár óra után sem tud elaludni akkor adok neki tápszert, van hogy 2 napig csinálja, de teát nem adnék neki soha sem. tápit is csak ha már órák óta nem alszik, hátha éhes azért.
14 hónapos lányom 7 hónapos kora óta ezt csinálja minden áldott éjszaka,kivétel nélkül!!!!!! :(
Én is csak vizet adok neki...de ugyanúgy felkel!Elvittem orvoshoz,aki azt mondta,hogy ez egy rossz szokás nála és hagyjam ordítani :((((,de én erre képtelen vagyok.Viszont nagyon fáradt is vagyok!
Elég sokat iszik. Nem írtad ugyan, mekkora cumisüvegből itatsz, meg hogy most tápszer kap e mellé. Szerintem érdemes lenne a védőnővel a táplálást átbeszélni, mert lehet hogy valamit elrontasz. Nálunk előfordul, hogy éjszaka rendesen eszik, pl egy vajas kenyeret. Azért adok neki, mert a sok sírás és ébredés után kimerül.
Teát adhatsz neki, csak ne legyen ízesítve, és nagyon gyengére főzd, és cseréld a tea fajtát, mert van ami allergizál. De a tea mellett legyen sok vízivás, mivel a tea (főleg a cukros) elveszi az étvágyat. Ezért a védőnő szerint csak nagyon jól evő babáknak adható.
A sok ivás amúgy lehet a fogzástól, nálunk akkor több pohár víz is elfogy éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!