Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Én már ezt...

Mit csináljak? Én már ezt komolyan nem birom! 2 hete óránként felkel legalább egyszer-kétszer!

Figyelt kérdés

Foga nem jön, legalább 3 4 cumisüvegnyi teát megiszik, miközben nappal is iszik legalább ennyit! Azóta csinálja ezt mióta nem nagyon eszik. Létezik hogy éhes lenne? Este már "megtömöm", "mindent" adok neki,amig nem löki el a kezem de akkor is felkel! Most megint adjak neki éjjel enni? Szokjunk rá megint vissza?

11 hós a kisfiam

Kérlek ne irjátok h vegyem magam mellé akkr hátha jobban alszik, mert mikor köztünk volt akkor is felkelt éjjel!

2011. szept. 1. 07:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen időszak..én adtam neki enni...sokan mondják,hogy ne adjunk!De én így láttam jobbnak,hisz mindenkinek jó volt,hogy utána nyugodtan pihenhetett.Lehet,hogy nálatok átmeneti időszak ez.De szerintem ha megeteted,lehet,hogy visszaalszik,és nem ébred fel csak reggel.Így kínzod magadat,illetve magatokat..mert biztosan éhes lehet..a tea pedig csak a szomját oltja,és ezért kel fel óránként.
2011. szept. 1. 07:55
 2/9 anonim ***** válasza:

"Azóta csinálja ezt mióta nem nagyon eszik. "

ha ennyi teát megiszik az csak a helyet veszi el a gyomrában az étel elöl.

próbáljátok meg a vizet.

ha jól van lakva is felkel akkor más áll a háttérben én biztos megkérdezném a gyermekorvost.

A foga ha nem jön - látványosan- az ínye akkor is fájhat feszülhet.

Én nem írtam volna hogy vedd magad mellé :D

inkább csak sajnálom a helyzetet. Próbáljátok megbeszélni a védőnővel, dokival mert oka van .

2011. szept. 1. 07:57
 3/9 anonim válasza:
csak egy tanács, vidd el orvoshoz hátha az észrevesz valamit :)De megmondom azt is hogy 11 hónaposan fog még ieneket csinálni ez kb.1-2 évesen fogja kinőni :)
2011. szept. 1. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerüen semmit ne adj neki. a tea a legrosszabb amit éjszaka adhatsz neki. vagy adj tápszert, anyatejet, vagy egy kis vizet de a tea a legrosszabb.

Van hogy 1-2 napot én is éjszakázom a gyerek mellett, de aztán nem kell föl. Pl 2 napja 3 órát forgott az ágyába és ha kimentem a szobájából üvöltött, így lefeküdtem mellé a kanappéra és ott aludtam, bedugtam a kezemet és nagynehezen elaludt. van hogy pár óra után sem tud elaludni akkor adok neki tápszert, van hogy 2 napig csinálja, de teát nem adnék neki soha sem. tápit is csak ha már órák óta nem alszik, hátha éhes azért.

2011. szept. 1. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyan ez a helyzet, csak az én kisfiam 9 hós lesz. Nem idegesítem magam rajta mert annál rosszabb. Nehezen viselem de ez van, majd elmúlik. Csatlakozom az elöttem szólókhoz hogy ne adj neki teát. Csak vizet. Én még szoptatom úgyhogy éjjel ezzel elvan.
2011. szept. 1. 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:

14 hónapos lányom 7 hónapos kora óta ezt csinálja minden áldott éjszaka,kivétel nélkül!!!!!! :(

Én is csak vizet adok neki...de ugyanúgy felkel!Elvittem orvoshoz,aki azt mondta,hogy ez egy rossz szokás nála és hagyjam ordítani :((((,de én erre képtelen vagyok.Viszont nagyon fáradt is vagyok!

2011. szept. 1. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Elég sokat iszik. Nem írtad ugyan, mekkora cumisüvegből itatsz, meg hogy most tápszer kap e mellé. Szerintem érdemes lenne a védőnővel a táplálást átbeszélni, mert lehet hogy valamit elrontasz. Nálunk előfordul, hogy éjszaka rendesen eszik, pl egy vajas kenyeret. Azért adok neki, mert a sok sírás és ébredés után kimerül.

Teát adhatsz neki, csak ne legyen ízesítve, és nagyon gyengére főzd, és cseréld a tea fajtát, mert van ami allergizál. De a tea mellett legyen sok vízivás, mivel a tea (főleg a cukros) elveszi az étvágyat. Ezért a védőnő szerint csak nagyon jól evő babáknak adható.

A sok ivás amúgy lehet a fogzástól, nálunk akkor több pohár víz is elfogy éjszaka.

2011. szept. 1. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem minden tea tartalmaz valamennyi koffeint és lehet hogy amiatt nem alszik. Amikor én a szoptatós teát ittam egész nap, akkor ő sem aludt sem napközbe sem éjszaka. Inkább tea helyett próbálj meg neki inkább vizet adni.
2011. szept. 1. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Húúúúha...akkor nem vagyok egyedül csak a különbség hogy nálam ikrek vannak,és visszatért az éjszakai evészet mert amúgy nem alszanak vissza van mikor még azzal se.Pedig nappal rendesen esznek,rengeteget mozognak és még sem fáradnak el éjszakra vagyis éjszaka úgyanúgy mennének mint nappal,forgolódnak másznak állnak,és még az a jó hogy felváltva teszik mindezeket tehát múlt éjjel is 10 percenként keltem:(8 hónaposak egyiknek 7 másiknak 8 foga van már kint tehát a fogzás kizárva,pedig annyira jól alakultam már az éjszakák:enni nem kértek,egyszer keltek,jól aludtak...de ez valami miatt most megint megborult...én is kész vagyok de mit tehetnénk???Kitartást kívánok mindenkinek:)))
2011. szept. 1. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!