Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Komolyan mondom, megöl az...

Komolyan mondom, megöl az ideg?! Libero pelus

Figyelt kérdés
6 hónapos kislányomnak minden pelust kipróbáltam,de a Libero vált be legjobban.Mert ugye gumis hátul is.3 hete váltottunk 3-asról 4-es méretre.Vettem egy csomag 4-est a DM-ben,teljesen jó volt.Viszont 2 hete ,2 napig akciós volt a Tescoban,rohant is férjem.Ma kibontom,hát a hátsó gumi sehol,csak a tépőzáz gumis,mint a Pampers Actív Baby-nél.És az anyaga is puhább,ami önmagában nem lenne baj,de az hogy nincs gumi hátul...hát kész vagyok.Régebben(pár hónapja)olvastam,itt hogy gond van a 4-es Liberoval,de én azt hittem ez már megoldódott:(((Ezek szerint mégsem?Járt valaki úgy ,mint én?Mit tegyek?
2010. dec. 21. 15:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
6%

Édes Istenem...

Komolyan, most már Liberot fogok venni és én is küldözgetem nekik a reklamáló levelet, így gyakorlatilag féláron lesz a pelus.

Szerintem mázli, hogy a Libero így benyeli ezeket a reklamációkat és kiküldi a cserepelust.

2010. dec. 21. 17:40
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerinted direkt arra hajtok, hogy selejtes pelenkát vásároljak?
2010. dec. 21. 18:10
 13/25 anonim ***** válasza:
48%
Most vettem észre,hogy nem is drytech-es,piszok hamar átázik,most már tudom miért.a liberó honlapján szó sincs róla,hogy így is gyártják.......
2010. dec. 21. 18:48
 14/25 anonim ***** válasza:
8%

Jézusom, azért túléli a gyerek?!?!?! Istenem, mikor még cseh TETRA pelenka volt csak.. Most meg, jesszus nincs hátul gumirozás!!!

:DDDD

2010. dec. 21. 19:10
 15/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!Ezért aztán kár volt idejönnöd!:(

Nekem igenis gond,mert a babámnak sajnos van egy betegsége(csípőprobléma),ami miatt nem áll meg rajta a nem gumis pelus.Pénzem meg nem nagyon van,hogy minden másnap vegyek egy csomaggal.:(

2010. dec. 21. 19:13
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Kedves 19:10-es tényleg kár volt idejönnöd!!Én ugyanis valóban azét vásárolok liberót,mert z volt az egyetlen,amiből nem folyt ki minden és nem esett le a gyerekről.ez a mostani ,ami hibás,át is ázik rndesen.az ember igenis elvárja a terméktől,ha már 4000 ft.-egy csomag pelenka,hogy megszoktt legyen a minősége.ha cseh tetra pelenkát használok majd,és nem adok ki érte ennyi pénzt,nyugi,nem fogok balhézni miatta!!!
2010. dec. 21. 19:31
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

17:40-nek

Nem nyeli be a Libero a reklamációkat, mert be kell küldeni a gyártási számot a csomagolásról. Küldhetsz Te olyat, aminek semmi baja nem volt, úgyis tudni fogják, hogy kamuztál.

A textil pelenkásról meg inkább nem is írok semmit. :P

Azt hiszi, vicces volt...

2010. dec. 21. 21:36
 18/25 anonim ***** válasza:
43%
Már ne haragudjatok, de az hol valódi reklamáció, hogy nem nézitek meg a csomagolását és nem gumis derekú liberót vesztek. Ahogy eddig olvastam, ezt is megreklamálta már valaki és meg is kapta a cserepelust.
2010. dec. 21. 21:52
 19/25 anonim ***** válasza:
31%
sűrűbben kéne cserélni a pelenkát és nem folyik ki. ennyire egyszerű.
2010. dec. 21. 21:56
 20/25 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Neked biztos nincs gyereked!

2010. dec. 21. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!