Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Komolyan mondom, megöl az...

Komolyan mondom, megöl az ideg?! Libero pelus

Figyelt kérdés
6 hónapos kislányomnak minden pelust kipróbáltam,de a Libero vált be legjobban.Mert ugye gumis hátul is.3 hete váltottunk 3-asról 4-es méretre.Vettem egy csomag 4-est a DM-ben,teljesen jó volt.Viszont 2 hete ,2 napig akciós volt a Tescoban,rohant is férjem.Ma kibontom,hát a hátsó gumi sehol,csak a tépőzáz gumis,mint a Pampers Actív Baby-nél.És az anyaga is puhább,ami önmagában nem lenne baj,de az hogy nincs gumi hátul...hát kész vagyok.Régebben(pár hónapja)olvastam,itt hogy gond van a 4-es Liberoval,de én azt hittem ez már megoldódott:(((Ezek szerint mégsem?Járt valaki úgy ,mint én?Mit tegyek?
2010. dec. 21. 15:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szia. Én is már 3x jártam így, így váltottam Pempers-re egyenlőre. Sajnos mi nem küldtük vissza, megpróbáltam elhasználni. (Persze többet mostam). Jelenleg Pempers-t használok. Nálunk semmit nem váltott ki a peluscsere, szerencsére. Hátha valaki többet tud neked mondani erről.
2010. dec. 21. 16:04
 2/25 anonim ***** válasza:

Én azt még csak DM-ben vettem, nem volt vele gond.

De Tesco-s Liberora más is panaszkodott már.

Szoktam venni Bella Happy-t, és az is gumis hátul, szerintem jobb, mint a Pampers. (Azt nem vitatom, hogy a Libero a legjobb...)

2010. dec. 21. 16:06
 3/25 anonim ***** válasza:
Szia!Én pár hónapja így jártm,írtam a liberósoknak neten,és be kellett küldeni a zacsiról a gyártási számokat,meg egy minta pelust.elhasználhattam a gumitlant is,és kaptam-sűrű bocsánatkérések közepette-3 csomag pelust,amennyit vettem,és küldtem el a számát.kb 2-3 hét telt el a reklama után,és küldték is.na,én is vettem megint a tescoban most,mikor akciós volt,megint 3 csomaggal,beküldtem,ugyanúgy,még semmi reakció,meglátjuk mi lesz belőle.írj nekik,jól járhatsz.igaz nekem ez a gumitlan elég c.r,hátul "ereszt" néha.de azért használható.én is a hátsó gumi miatt használok liberót....
2010. dec. 21. 16:07
 4/25 anonim ***** válasza:
2010. dec. 21. 16:07
 5/25 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy hol veszed, a hibás szériát mindenhová elküldték. Lehet, hogy naív vagyok, de szerintem az üzletek sem látnak bele, hogy melyik gumis és melyik nem.

Én a dm-ben vettem kb. 1,5 hónapja nem gumisat. Majd írtam a liberoklubnak, ahonnan azt válaszolták, hogy bocsi meg minden, állítólag rajta van, hogy nem gumis, én nem találtam meg a csomagolásán de mindegy is, szóval hogy küldjek vissza a selejtből egy db-ot egy levél kíséretében és küldenek újat (egy csomaggal) Még nem írtam meg a levelet, nem tudom, hogy küldenek e. Azóta vettem újra egy másik dm-ben és az sem volt gumis. Persze elhasználtuk, de én is a pampersről a gumi miatt váltottam. Most két levelet írjak? És két csomag pelenkát fognak küldeni? Még ha egyet is küldenek, megspórolnának nekem 4000 Ft-ot :o)

Azóta vettem 5-öset, szintén dm-ben, és ez már jó....

Szóval nem tudom, hogy mennyi selejt jött ki, de nagyon sok helyen lehet kapni....

2010. dec. 21. 16:13
 6/25 anonim ***** válasza:
Onnan lehet tudni, hogy nem gumis, hogy a csomagolásán a pelenka ábráján meg kell nézni a zöld nyilakat. Ha a hátuljánál nincs, csak a két oldalán, akkor az nem gumis. Sajnos a dm-ben csak ilyenek voltak, amikor mi vettük, így másodszorra is megvettem, de majd a sógornőmmel küldetem vissza, mert mi egyszer már kaptunk cserét.
2010. dec. 21. 16:37
 7/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Engem is megölt mikor ezt elolvastam!Mi elhasználtuk, és én a liberó csomagolásán lévő e-mail címre írtam!Válaszra sem méltattak!

De Te tégy így ahogy itt tanácsolják!

Mi is pampers-re váltottunk!

2010. dec. 21. 16:44
 8/25 anonim ***** válasza:

Októberben a Tescoban vettem selejtes pelenkát, írtam a cégnek és kb. másfél hét múlva megérkezett a hibátlan csomag.

Kb. két hete a Dm-ben vásároltam két csomag Liberot, ami ugyancsak selejtes volt. Kb. másfél hete ismét küldtem levelet a cégnek és nagyon remélem, hogy hamarosan megküldik a pelenkát!

2010. dec. 21. 16:49
 9/25 A kérdező kommentje:
Basszus!!!Kikukáztam annak a csomagját ,amit a multkor a DM-ben vettem és jó volt!Tényleg úgy van ,shogy egyikőtök írja!Azon a képen középen is van nyíl,ezen meg nincs:(((Dehát könyörgöm ki a fene figyeli ezt:((( Megmondom őszintén olyan nehéz így is kijönni a pénzből,hogy legjobbat próbáljuk adni a gyereknek,és akkor még ez is!Örökmozgó a lányom és 2 perc alatt lent van róla,így hogy nincs gumi hátul.Azt hiszem visszaváltok Huggies-re,az tuti,körben gumis!Most akciós is a Berndonban,2csomi 5000.
2010. dec. 21. 17:02
 10/25 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos 3 csomag pelussal én is így jártam, és főleg a Megapackkal van gond, nekem is küldtek cserepelust. A csomagoláson tényleg a zöld kis nyilacskát figyeljétek a derekánál, CSAK olyat vegyetek.
2010. dec. 21. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!