Mit tennél ebben a helyzetben? Hogyan telne el egy nap?
Egy pár hónapos baba éppen elég elfoglaltságot ad, hogy ne unatkozzak, amíg ébren van. Amíg alszik, lehet házimunkát végezni, vagy aludni vele együtt. Vagy 500 éve feltalálták a könyvnyomtatást is. Akinek van könyve, az nem unatkozhat.
A babakocsi kiváló alternatívája egy hordozóeszköz, és voilá: máris nem akadály a 20 centis hó, mert a babádat nem a hóban tolod, hanem a hátadra veszed. Mi így közlekedünk: a babám a hátamon kendőben, közös hordozós kabát alatt. A hótaposómban biztonságosan közlekedem hóban is, jégen is.
Elégedett vagy a válasszal?
sapkát kötnék a gyermekemnek. De majd szétvet a méreg, mert már napok óta nem találom a kötőtűmet!!!!
Egyébként a babám 11 hós, és minusz 8 fok van. A kábeltévét levágták. Filmet, mesét nézünk a számgépen. De tegnapelőtt az sem volt, mert pár órára a villany is le volt vágva.Takarítok, ablakot pucolok, ma délelőtt órákat sz@rakodtam azzal, hogy meginduljon az elfagyott víz az udvaron, mert semmit nem tudtam csinálni. Utána fát vágtam, hordtam a kályhába, hűtőt takarítottam, kiötlöttem, mit fogok karácsonyra sütni-főzni, pókhálóztam, feltettem a kimosott függönyt a megpucolt ablakra. Van a fiamnak egy kis kötött pulcsija, ahhoz való sapit akarok neki karácsonyra kötni, de nem találom a kötőtűt!!!. Mindjárt vasalok is.
De ha nem lenne karácsony vagy nagytakarítás, bizti a babám mellett ülnék és egész nap mondókáznánk, énekelnénk. Meg aludnék, meg olvasnék, kupacban állnak a könyvek, amiket a nagyon közeli jövőben ki kell olvassak. Vagy a januári egyetemi vizsgáimra tanulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!