Mit tennél ebben a helyzetben? Hogyan telne el egy nap?
Ugyan ez a helyzet, igaz csak -6 :)
1,5 éves a lànyom. Délelőtt főzök takarítgatok, ő pakol játszik, ha végeztem kiviszem 20-30 percre, majd játszunk bent, Majd ebéd alvás.
Délutàn mesét néz, játszunk, ősszel megismerkedtem egy kisgyerekes nővel a játszótéren, átjárunk egymáshoz délután 1 órára. Apa 6-7 körül jön. Még ma is 4- ig dolgozik
Nincs tv? Számítógép sincs? Szomszédból írsz vagy füstjelekkel írtad ezt? Ne haragudj nem értem.
Amúgy a kérdésedre a válasz, hallgatnám a rádiót, amikor a gyermek alszik, aludnék vele, vagy olvasgatnék, vasalnák, takarítanák, díszítgetném a lakást karira, sütnék mézeskalácsot, rejtvényt fejtenék.
Mi bent játszunk,délutáni alvás után megyünk ki kicsit a kétévesemmel...de ha kisebb lenne hordozókendőben kivinném akkor is.
Amugy utolsonál a pont...:)
Írtam, hogy rólam van szó? Eh, gondoltam, hogy okostojások egyből jönnek.
Szóval mivel lehetne eltölteni a napot ilyen feltételekkel?
Szerintem ez a fiktív kérdés, csak kíváncsi a kérdező.
Pár hós baba mellett én nem sok mindent tudtam csinálni, szopi, pelusozás, egyéb pl. cumisüveg mosogatás és aludtam a babával, kb. 2,5-3 óránként evett éjjel-nappal, szóval én még a sétákra sem vágytam, inkább aludtam, ha tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!