Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben te mit tennél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben te mit tennél?

Figyelt kérdés

Jelenleg két srác van az életemben. Az egyik úgy két hónapja lépett be a mindennapjaimba, tipikus műmájer, túl van egy hosszú kapcsolat utáni szakításon, teljesen meghülyült. Csajozik, bunkózik, iszik mindennap a haverjaival... A világ összes nője nem lenne elég neki, mindenkit magába bolondít aztán szét alázza. Én is az áldozatául estem, teljesen odavoltam érte, etetett, mindig csak ígérgetett aztán semmi... Végül felszedett valaki mást a szemem előtt, így vérző szívvel de eljött a döntés ideje, hogy többé nem foglalkozom vele. Nagyon nagyon fájt. Haverjaink szerint, rólam sosem beszélt olyan megalázóan a hátam mögött mint az összes többi "áldozatáról", rólam sosem beszélt trágárul, lekezelően, ha szóba kerültem inkább csak mosolygott egyet és kész. Amióta én eldöntöttem, hogy nekem ő nem kell, eltelt 2 hét... Most ott tartunk, hogy józanul is kijelentette, hogy neki én kellek és nem fogja hagyni, hogy másé legyek. Ez rossz, mert érzéseim még mindig vannak felé, elkerülni nem tudom, mert egy koleszban lakunk... ha ő "hadjáratot" indít, nekem végem lesz...

Ugyanakkor közben jött egy másik srác, aki kívülről belülről imádnivaló. A fél életét odaadná értem, vonzódom hozzá, mégsem tudok 100%-ig az övé lenni, amíg gondolatban olykor még az előző idióta srácnál járok...

Tudom, a döntés az enyém, nekem kell érezni, hogy mi lenne számomra a legjobb döntés, még is arra lennék kíváncsi, hogy ti mit tennétek?

A bunkó válaszolók kérlek kíméljenek!

2011. okt. 9. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Tipikus a csajoknak a rossz fiú kell. Abba gondolj bele, mennyire lenne életképes az a kapcsolat egy ilyen emberrel. Én a megbízható "imádnivaló" palit ajánlom a bunkózó helyett, hidd el, hogy sokkal kevesebbet idegeskednél egy olyan kapcsolatban, ahol megvan a 100% bizalom. A másikat meg úgyis elfelejted idővel, ha bele szeretsz a békésbe, majd ő feledteti veled. Ha nem, akkor van a baj. Ennyit tudok mondani sajna nem vagyok szaki a nők terén.

20/F

2011. okt. 9. 11:10
 2/4 DiMalto ***** válasza:
tutti a műmayer skacot fogod választani,később megbánod de akkor már mindegy lesz........
2011. okt. 9. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát lol. Tegnap volt itt egy kérdés, melyben a kérdező arra volt kíváncsi, hogy a hölgyek a bunkókra buknak e. Ez a kérdés ismét csak azt bizonyítja, hogy igen. Neked a tahó srác kell, ha egyszerre találkoztál volna a két sráccal, a kedves srácot észre sem vetted volna, vagy szimplán lúzernek tekintetted volna. Most, hogy már egyszer csalódtál a bunkóban, már szóba kerül, hogy esetleg mégis a kedves srác kéne, de a bunkó, még mindig sokkal csábítóbb. Egy tanács, válaszd azt, akit megérdemelsz, a bunkót, a másik srácnak pedig hagyd, hogy legyen egy olyan barátnője, akit ő megérdemel, egy kedves aranyos lány, aki elsőre őt választotta volna.
2011. okt. 9. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Amikor az első srácot megismertem egyáltalán nem tűnt bunkónak, nem gondoltam hogy ilyen, nem tudtam hogy csak játszik... Odaadónak tűnt és rendesnek, aztán eltelt pár hét és rájöttem milyen is ő valójában, ahogy arra is, hogy valószínűleg én is csak egy voltam a sok közül. Még is honnan kellett volna első pillantásra levágnom, hogy ő egy tahó, ha egyrészt velem SOHA nem viselkedett tahón, még ha ki is játszott, másrészt előtte nem is ismertem, hogy ő milyen?

A másik srácot már előtte is ismertem, akkor is tetszett, jó srácnak találtam, de akkor neki más lány kellett, így nem igen foglalkoztam ezzel, így az is kilőve, hogy lúzernek találnám, ha egyszerre ismerem meg őket! :) Az ég világon semmi problémám nem lenne a másodikként emlegetett sráccal, ha nem tartanék attól, hogy az első nem fog ilyen könnyen elengedni, márpedig az is bőven elég, hogy nap mint nap látom.

2011. okt. 9. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!