Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Évek óta nincsen párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta nincsen párom, barátom alig, az állásomat utálom és szerintem napokon belül kirúgnak. Nagyon magányos vagyok. Mit tennél ilyen elkeserítő helyzetben?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 18:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

háát rágyújtanék...

És mivel nincs segítség, így elkezdenék állás után nézni , valami jobb állás után.

Mást nem tehetsz.

Mivel pénz nincs vagyis ami van azt félre kell rakni mert mivan ha 2 hónapig nincs állásod ugye...így szórakozni nem mehetsz el...

Nehéz helyzet.

De mivel valamiböl meg kell élni és a rezsit is fizetni kell így az első az a munkahely keresése....bármennyire is nehéz.

2011. febr. 23. 18:55
 2/20 anonim ***** válasza:
És miután van ugymond fix állásod utána, meg lehet nyílni a pasik előtt, és nyitott szemmel jrni, és ha ők semmiképpen sem kezdeményeznek akkor próbálj te mert lehet h várhatsz akkor még év100-adokig.
2011. febr. 23. 18:58
 3/20 anonim ***** válasza:

alap az 1. hozzászóló, mindenképp.

de most a helyedben csak beszélgetnék.. a néhány barátommal, vagy akár idegen de értelmes emberekkel. az segíthet.. mármint én igen nagy erőforrásként tekintek az emberekre, új gondolatok, ötletek, tervek..

2011. febr. 23. 19:00
 4/20 A kérdező kommentje:

Folyamatosan keresek állást, mert már pár nap után láttam, hogy mennyire nem jó ez a hely, de semmi.

Pedig diplomám van két nyelven beszélek és nagy igényeim sincsenek mert most is többek között takarítok.

A pasi hiányhoz meg kezdek hozzászokni, persze néha rossz, de ha nem jön hát nem jön:)

Ja, egyébként 26 éves vagyok.

2011. febr. 23. 19:05
 5/20 anonim ***** válasza:
26 évesen biztos találsz magadnak párt. Ha lesz új munkahelyed akkor lehet hogy ott.
2011. febr. 23. 19:11
 6/20 anonim ***** válasza:

nem tudom merre élsz, de Pesten leugrasz egy estére egy szórakozóhelyre, sztem lehet találni jófej embereket mind fiúkat mind lányokat..

legalábbis én így látom..

20F

2011. febr. 23. 19:12
 7/20 A kérdező kommentje:

Pesten lakom és nem szeretek bulizni járni, mert feszélyezve érzem magam. (Tudom, akkor ássam el magam:)

Nincs is kivel pillanatnyilag leugranom sehová.

A mostani munkahelyem is elég nagyforgalmú, de a szóbajöhető harmincas pasik vagy házasok vagy rondák vagy melegek.

2011. febr. 23. 19:15
 8/20 anonim ***** válasza:

ejj ilyen prekoncepciókkal, egy lelkes huszonéves biztos tudna segíteni kikapcsolódni.

bizonyos dolgokat meg az embernek magában kell lerendeznie..

ok. mondhatni könnyen beszélek, ~17 éves korom óta nem nagyon feszéjez semmi és komolyan nem érdekel mások véleménye, egyetlen ami számít hogy az én harcművészetem jobb mint másoké, és ez elvesz annyi energiát az életemből, hogy hülyeségekre (negatív gondolatok, érzelgés önemésztés stb..) nem marad és most már nagyon örülök ennek és hogy én így alakultam. elnézve barátaimat, a mai fiatalokat, és nálam akár 4-5 évvel idősebb embereket.

2011. febr. 23. 19:20
 9/20 anonim ***** válasza:
igen, 20F voltam, és ne ásd el magad, hidd el kérlek, ha most nem minden rózsaszín és tejszínhab eperrel a tetején, eltemetve még nyomottabb a dolog xD
2011. febr. 23. 19:24
 10/20 A kérdező kommentje:

köszi tejszinhabos fiú!:)

tudom, csak egyedül kicsit nehezebb a felszínen maradni, mert az egyedüllét alapból lehúz egy bizonyos mentális szint alá,

szórakozóhelyre, még egy frekventáltabba sem mehetek egyedül, ugye.

2011. febr. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!