Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta nincsen párom, barátom alig, az állásomat utálom és szerintem napokon belül kirúgnak. Nagyon magányos vagyok. Mit tennél ilyen elkeserítő helyzetben?
az igazságérzetem nem bír több szomorú-magányos nőt elviselni 2011 van (ugye jól írtam :/ ?) és a világ biz. részein éheznek, a fiatal magyar nők meg magányosak!
na most kell nagyonhamar változtatni a dolgokon!
Nekem sincs évek óta párom, barátom alig, az állásomat utálom, és legszívesebben felmondanék... Bulizni én se járok nagyon sehová, mert egyszerűen nem érzem ott jól magam...
Hogy mit tegyél, azt nem tudom, de ha szükséged van valakire, én szívesen meghallgatlak. :)
F/27
Igazán kedves vagy, bár én hallgatni jobban szeretek.
Ha gondolod írj privit valamelyik "beszélgetős" elérhetőségeddel.:)
Köszi Mikro!
valami ilyesmit vártam :) Nektek bizonyára érdemes lenne beszélnetek vagyis a mai világhoz alkalmazkodva 'chatelnetek' egyet :)
de én is felajánlottam volna a társaságomat, de sajna nekem még nincs meg az a bizonyos diploma, és jelenleg is azon dolgozom.. tanulok. de máskor lehet érdekesnek találnál egy beszélgetést velem is.
egyébként, bár fiatalabb vagyok, úgy érzem megértelek Titeket, nekem lehet egy "jó" állásom majd a megszerzett papírommal, de már most tudom, hogy nem igazán fogom azt szeretni.. és nem minden 20 éves szeret bulizni, én is félévente 1x-2x járok, ha épp társasággal úgy alakul. ha már ott vagyok persze megtalálom a módját hogy jól teljen az az idő, de persze tudom hogy nem ott kéne lennem :P
no.. hát ennyi :)
szia, kedves "mégnemdiplomás"!
így kihegyezve, mert ennyire kihangsúlyoztad:)
ugyan kit érdekel?
lehet, hogy én is jobban tettem volna ha a megszerzése alatt megtanulok spanyolul és gyakorlatot szerzek.
köszönöm a kedves és őszinte szavaidat
szívesen beszélgetnék veled is
őőőmmm.. azért emeltem ki mert azt haluztam hogy Te is írtál valami diplomáról mindegy felejtős :)
akkor a továbbiakban a "még nem diplomás" helyett maradhat a tejszínhabos fiú, több fantázia van benne.
aláírni rendszerint elfelejtem.. xD
20F
"A mostani munkahelyem is elég nagyforgalmú, de a szóbajöhető harmincas pasik vagy házasok vagy rondák vagy melegek."
Ez a mondat azért sokmindent elárul..
Kicsit lekezelő vagy szerintem, így biztos nem találsz magadnak partnert, mert ez kiül az arcodra, látszik a viselkedésen, ilyen nőhöz nem megy oda senki...
Én kérek elnézést, hogy a meleg és házas pasik nem a zsánereim...
Fogadjunk, hogy egy számodra ronda nőre te sem hajtasz, ha mégis, nagyon ki lehetsz éhezve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!