Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennél hasonlo helyzetben?...

Mit tennél hasonlo helyzetben? Dolgozzak vagy sem?

Figyelt kérdés

Most vagyok 15 hetes. 4.dik hete itthon vagyok táppénzen. ( akkoribban féltem az alhasi fájásoktol (mostmár tudom természetes) , meg régen voltam egy kis pihennőn talán tavaly oktoberben és azért láttam jobbnak ha kicsit eljövök).

A dokimnak emlitettem a 13.héten hogy szeretnék visszamenni dolgozni. És ő azt mondta hogy várjuk meg az afp eredményét , amit 31-én vesznek le és ugye onnan még 2-3 hét az eredmény.

Nagy hibát követek el és felelőtlen vagyok ha én már ápr. 6-án megyek dolgozni ???

Talán kis anyagi vonzata is van , sajnos :-(

Postán dolgozom és szinte egész nap ülök , tehát nem megterhelő , nem emelek meg ilyesmi.

Szerintetek ,

2009. márc. 24. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a dokid tudja-e, mit dolgozol, hogy ennek fényében mondta-e, amit.

Szerintem nem lesz baj, ha visszamész és tényleg csak nyugisan üldögélve dolgozol.Csak óvatosan - és óvd Magad a stressztől is, amennyire lehet.

2009. márc. 24. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ha hagynak óránként felállni és picit mozogni, és nem dolgozol napi 8 óránál többet, szerintem is nyugodtan visszamehetsz. Nem tudom, sok pénzzel dolgozol-e (főpénztár, ilyesmi), vagy sem. Én sok pénzzel dolgoztam, a 18. héttől gond volt, hogy lankadt a figyelmem, nem tudtam pénzszámolás közben a baba mozgására nem figyelni, féltem, hogy elszúrok valamit, ezért inkább eljöttem. Amíg bírod, főleg, ha szerete, csináld!
2009. márc. 24. 13:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Persze .. nem végig egy helyben ülök. Igaz egyik nap 11 órát kell bent lennem , másik nap pedig 5-öt . (igy jön ki a napi 8)

De mikor 11 orát is vagyok bent nagyon lightos melo van - csak az hogy ott kell lenni:-(

2009. márc. 24. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!