Mit szólnál, ha a nagymama a lenti kijelentést tenné?
Édesanyukám szereti a kisfiamat, de ma nagyon megbántódtam. Nem szoktunk soha éjszakára elmenni sehova, de tavaly azt mondta, idén szilveszterkor vigyáz 1,5 éves gyerekünkre. (Egyszer aludt már ott, nem volt semmi gond).Aztán ma mégis azt mondta, hogy nem vigyáz rá, mert tavaly azt hitte, hogy ilyenkorra már ÉRTELMESEBB lesz. Tény, hogy a kicsim el van maradva mozgásában pár hónappal, illetve úgy tűnik, 1-2 hónappal "értelmileg" is, mert nem mutogat ábrákat, inkább csak szétszedné a könyveket,nem ragosgatja az építőkockát stb.stb. Szavakat is csak párat mond. De 100%-osan okos, attól még hogy nem olyan mint egy "átlag" ilyenkorú. Imádnivaló kis manó, egyfolytában puszilgat minket :)
Annyira rosszul esett ez a mondat. Hiszen a mi feladatunk, hogy feltétel nélkül bízzunk benne és és szeressük a gyereket, nem pedig ilyet mondani. Elképzelhető, hogy túlreagálom, de valami nagyon "elszakadt" most az anyámmal való kapcsolatomban. A szilveszter persze nem érdekel már ...
Mi surun hasznaljuk ezt a kifejezest,nem negativ ertelemben.
nem latok benne semmi rosszat.
Pl nem eleg ertelmes ahozz hogy ezt vagy azt megcsinalja,meg ernie kell ra,stb.
:)
Ma beszéltem vele és azt mondta vigyáz rá, és hogy tényleg nem úgy értette, ahogy. Hanem ő azt hitte, hogy ilyenkor már lehet vele beszélni, stb. Szóval "kimagyarázta" magát. Fátylat borítottam rá, mivel hirtelen haragú vagyok és akkor "tombolok", de aztán lehiggadok. Ráadásul egyedül csak rá számíthatok, mert anyósomékra sajna nem. Ő még a saját gyerekét sem merte fürdetni vagy 2 hétig, miután hazavitték a kórházból:S Szóval anyósomék és anyám is 2 véglet. Én meg a harmadik:)))
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!