Hogy lehet ilyen egy nagymama? Mit kezdenétek vele?
Nem sokat.
A szeretetet nem lehet kierőszakolni.
Nagyon sajnálom a kicsit:(
Próbáljátok meg kerülni a mamát,hogy a gyerek nem érezze azt hogy nem szereti.
De a kicsivel is ilyen? Nem szeretgeti? Nem játszik vele?
Őhozzá hogy viszonyul?
Most próbáld meg ne felidegesíteni magad. Később a kicsi nagyobb lesz és a gyerekek nem buták, tudni fogja ki szereti és ki nem. És majd ha ő is úgy viszonyul a mamához majd észreveszi magát:)Ha az unokája kerülni fogja az lesz neki az igazi büntetés és lehet észreveszi magát:)
Kitartás:)
Ezzel nem sokat tudsz kezdeni. Szerintem neki fel sem fog tűnni, hogy a nagyi a héten nem jött. Tapasztalat! :)
Anyósom közölte, hogy őt nem érdekli a gyerek egyáltalán, mert az enyém és engem meg utál. :D Én ma már úgy vagyok vele, meg se lássam a ház körül!
Anyós.Engem szerintem meg tudna ölni egy kanál vízben:S Dehát attól még csak az unokája.És csak azért vagyok ennyire kiakadva,mert szegény kslányomnak ő az egyetlen nagyija,mert nekem 2 éve meghalt anyum.szegény kicsim nem is fogja tudni milyen az igazi nagyi:(
Már most is elsírom magam ezen:(
Ó Te szegény! Ne bosszantsd magad! Nálunk is csak 1 nagyi van (lenne), de hasonló a helyzetünk. Volt (van) 2 fiú unokája a sógornőm részéről. Mikor állapotos lettem a lányommal, végig azt várta, hogy mikor fog megszületni. Büszkélkedett is vele, hogy végre lesz egy lány unokája. Az első 3-4 hónapban a babázás azzal kimerült, hogy pöszén beszélve, (mert ez már túl ment a gagyogás határán) 5 percig foglalkozott a gyerekkel. Nos közben a sógornőm várandós lett. Természetesen lányt szült 1 év különbséggel. Mondanom sem kell! Azóta le van tojva a lányom. Ha elmegyünk hozzájuk, akkor csak állandóan hangos szóval tud hozzá szólni a lányomhoz, nem nyúlhat semmihez. Szabályosan úgy kezeli, mint valami fogyatékos gyereket. Igaz kapott a lányom kölcsönbe a sógornőmtől egy jó pár játékot, ami az ő korosztályának megfelel. No mondanom sem kell, hogy anyósom folyamatosan mondta-mondja, hogy ez meg az a játék 5-6-10 ezer forint volt, mikor annak idején megvette a nagyobbik vagy kisebbik fiú unokájának. Bezzeg az én lányom legnagyobb értéke a 15 hónap alatt egy 400 ft-os játék telefon volt! Az én lányomnak még egy pólót sem vett, de mikor megszült a sógornőm neki aztán bevásárolt. Az én lányom még a turiból sem kapott tőle semmit, de a lánya gyerekeinek hetente visz nagy táska holmikat.
Nyugodj meg! Nem vagy egyedül ezzel a problémával! A gyereket próbáld meg arra nevelni, ha látja és nagyobb lesz, adja meg neki a neki járó tiszteletet,(elvégre-sajnos a nagymamája) te meg nézz át rajta. Ne idegesítsd magad, nem ér annyit!
Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!