Hogy lehet ilyen egy nagymama? Mit kezdenétek vele?
Figyelt kérdés
Egy pár napja azt mondta,hogy az én gyerekem milyen sokba van,csak pénzkidobás.Holott egy kezemen meg tudo számolni hogy a 9 hónap alatt mit vett az unokájának.Erre tegnap a másik unokájának vett egy 3-4000ft-os ruhát.De nem is az a lényeg,hogy vegyen neki bármit is,mert mi apával amit csak tudunk megadunk neki.Az esik rosszul,hogy ilyet mond és látom rajta,hogy nem szereti a kislányomat.Nem is foglalkozik vele,ha egy hétig nem látja az sem baj(hozzáteszem egy udvarba lakunk).Lehet ezzel valamit kezdeni?2011. máj. 24. 15:24
11/13 anonim válasza:
Az én anyósom még nem is látta (nem hogy vett volna valamit) a 3,5 hónapos unokájának, pedig csak 40 km-re laknak tőlünk. Képzelheted mit érezhet a férjem, hogy az Ő családja nem kíváncsi a fiára.
12/13 anonim válasza:
Hát én is azt mondom,hogy tojd le az öreglányt.Ha egyszer ilyen,ilyen is marad.Majd a gyerek később úgyis rájön,hogy nem szereti a mamája,úgy is fog viszonyulni hozzá.Neki lesz majd szar érzés.
13/13 A kérdező kommentje:
Valahogy megpróbálom nem idegesíteni magam rajta.
Köszönöm mindenkinek!
2011. máj. 25. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!