A játszótéren azt mondta egy nagymama, hogy a fiam nem bölcsiérett, mert odaadja a játékait simán és kedves. Nem bölcsiérett?
Dehogy! Szerintem viccből mondta, mert a bölcsisek egymástól vadásszák le a játékot, ami a másiknál van, mindig érdekesebb.Én se tudom, milyen egy bölcsi érett gyerek, de ilyen nincs! Ne higgy el mindenkinek mindent!
Szerintem tényleg csak poénnak szánta.
Nem lesz baja:) De nem akarlak elkeseríteni, nem marad ilyen. Jön ugyanis az önállósodás, dackorszak, amin így vagy úgy, de minden gyerek átmegy.
(Egyébként egy tapasztalt óvónő mesélte, hogy annyira meglátszik, melyik gyerek megy bölcsiből az oviba... Azok jó ideig nem tudnak játszani, csak azzal vannak elfoglalva, hogy egy-egy játékot magukhoz ragadjanak és azt oda nem adják másnak, csak hurcolják össze-vissza. Biztos nem mindenki ilyen, de lehet benne valami.)
Ilyenek eszedbe se jussanak!A kisfiad egy barátságos, önzetlen gyerek, aki tud közeledni egy másik gyerekhez, ami nagyon jó.Kívánom, hogy ilyen maradjon!Tényleg örülj neki!
De a dackorszakot egy szülő se ússza meg, az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!