Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy nem szeret a...

Lehetséges, hogy nem szeret a babám?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hónapos. Ha délelőtt velem van, sokszor nyűgös, sírdogál, letenni sem tudom, ha délután hazajön az apukája, mintha kicserélték volna. Kezdem azt hinni,hogy nem szeret! De ne gondoljátok, hogy rosszul bánok vele, imádom, ő a mindenem!
2009. jan. 21. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is tettem már fel ilyen kérdést. Akkor azt mondták nekem, hogy könnyebb annak mosolyt kicsalni a babától, aki nincs állandóan vele, mert türelmesebb, nálunk a nagyszülőkkel van ez, engem is bánt. Azt is mondták, hogy minket a saját részükként tekintenek még ilyenkor, az nekik teljesen természetes, hogy mi ott vagyunk velük. Ne aggódj Téged szeret a világon a legjobban a babád, és később meg fogja hálálni a sok gondoskodást, hozzád fog a legjobban kötődni.
2009. jan. 21. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ezen akkor kezdtem el agyalni,mikor fél napig nem voltam vele,mert vizsgáztam,és űgy vettem észre,h nem is örült nekem annyira,mint apujának szokott....Olyan rosszul esett:(
2009. jan. 21. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom Ranschburg Jenő Szülők könyve című könyvét. Nagyon sok mindent megtudhatunk benne a picik lélektanáról.
2009. jan. 21. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam másfél hónaposan volt ilyen. És nekem is rögtön ez jutott eszembe. Volt hogy egyedül hagytam az apjával fél napra és állítólag nála nem volt hisztis. Most 3,5 hós és velem is elvan, nekem is vigyorog egész nap.
2009. jan. 21. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Nállunk az elejében pont fordítva volt,amikor hazajött az apukája úgy nézett rá mint egy marslakóra,mondjuk sérelmeztem is a dolgot mert az anyósom állandóan nállunk lógott,néha elsütöttem neki a poént hogy neki fogja a fiam mondani hogy apa,de persze süket fülekre talált,aztán ahogy nagybb lett a sok közös élménynek meglett a gyümölcse imádja az apját,főleg a fürdetés a minden!!!!
2009. jan. 21. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehetséges!!! Az én gyerekem ugyanezt csinálta, most 6,5 hós és kirepül mindenki kezéből ha meglát. Minél jobban a tudatára ébred, annál jobban fog Neked örülni. Most még az a természetes, hogy Te vele vagy, még azt sem tudja, hogy Te és ő 2 külön ember vagytok!!! Kitartás :)
2009. jan. 21. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!