Vélemények a pihenőszékekről babáknak, jók? Ha használta más is, hány hónapos kórtól? Nekem 6 hetes a babám, szeret bámészkodni, gondoltam veszek egyet neki. persze olyat amibe tud vízszintesen is feküdni.
A legtöbb pihenőszék vízszintes és akár 80 fokig is fel lehet ültetni.Újszülött babáknak kifejezetten jók.
Az én lányom sokáig a hordozóban volt, ha kint volt velem a konyhában például.Aztán vettem egy pihenőszéket és lassan kinövi.Most 7 kiló 12 deka, a miénk csak 9 kg-ig jó, de nem volt választásom, bolhapiacon vettem 500-ért:)
Nagyon szereti, tud bámészkodni és amíg nem tud stabilan ülni addig ez az etetőszék is.
Én azt javasolnám, hogy egy dologra nagyon figyelj:5 pontos öve legyen, mert az én lányomat egyszercsak azon kaptam, hogy fejjel lefelé lóg ki a székből és csak az öv fogta a derekánál.Varrtam is rá 2 hevedert a vállához!
Amúgy lehet már olcsón nagyon jópofákat kapni, amin esetleg játék is van vagy etetőtálca.
6 hós a lánykám
Kisfiam 4 hetes volt mikor megvettem, nagyon szereti...
Most 4hónapos elmúlt, ha pl a konyhában vagyok viszem magammal elvan benne. Rajta a játszóhíd veszekszik a macival :) :) szeret benne lenni. Most meg már hozzátáplálunk... ilyenkor leveszem a hidat és már hamizunk is!!!
Tök jó én szeretem, bele tudod kötni ki tudsz szaladni akárhova mert tuti benne marad :) Én csak ajánlani tudom!!
jah és én is használtan vettem 5000.ért, de tényleg hibátlan :)nagyon megérte
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!