7 hónapos babának meg lehet már dönteni a babakocsi háttámláját, hogy ne vízszintesen feküdjön benne?
szia,
ha neki is kényelmes akkor nyugodtan!! próbáld ki!! :)
Ági
Az én fiam már 4,5-5 hónapos korától csak félig ülő pozícióban marad a kocsiban. Ha el is alszik és megpróbálom letenni vízszintesbe, azonnal felébred és üvölt. Neki úgy kényelmes aludni is. Ma 6 hónapos.
J.
Nyugodtan. Én 4 hónapos korától használom a sportrészt. 4 fokozatú, a teljesen ülőben még nem volt soha, de a majdnem ülőt használjuk a kezdetektől. A kislányom utálta a mózest, üvöltött benne, a doki tanácsára átcseréltük. Azóta elvan, nézelődik, "beszél", de soha nem alszik el a séták alatt. Mondjuk úgy is időzítem, hogy ébredés, kaja, és utána indulunk. Amikor fárad hazajövünk és az ágyában alszik vízszintesen, de csak hason tud. Próbáltam dönteni lejjebb, de akkor üvölt, szóval neki így jó. Amúgy simán megtartja magát. (Nem csodagyerek, forogni még nem forog, lehet, hogy azért, mert inkább ülne :D)
5 hónapos
Enyém 4-5 hónapos korától félig fekvőbe volt, 6 hónaposan ülőbe,(magától felült)
csak ha aslzik, lehet lefektetni, másképp orít
Igaz már 1 éves, de ez azóta így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!