Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5hónapos babám szeret újságlap...

5hónapos babám szeret újságlappal játszani, gyűri, tépi. Mennyire káros ha a szájába is veszi? Vagy utána a kezét a szájába? Festékanyagra gondolok!

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért, de ez engem is érdekel. Pont fel akartam tenni én is a kérdést. Az enyém is 5 hónapos és imádja ha valami zörög, csörög. Annak idején én megettem egy fél Naplót, anya elmondása szerint. Nincs semmi bajom, ovisan már olvastam :)) Biztos a sok újság :D De azok másfajta újságok voltak mint a mostaniak...
2011. júl. 28. 14:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez aranyos volt!
2011. júl. 28. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
A szájába semmiképpen se vegye!!!! nehogy megengedd!! és nem a festékanyag miatt hanem a fulladásveszély miatt, leszakad belőle egy darab, odaragad a torkára, azt ki nem piszkálod onnan! nagyon vigyázz erre!!! ha utána a kezét beveszi a szájába az nem hiszem hogy olyan sok mérget tartalmazna hogy húúú de káros lenne. szerintem főleg a színes magazinokrol nem oldódikle annyi. A sima napilapokról néha az én kezemen is látszik a festék.
2011. júl. 28. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Enyém már nagy (2,5 éves). De anno ő is sokat tépte a reklámújságokat. :) Annyi, hogy mellette kell ülni, és nem engedni, h a szájába rakja. Ha sikerül néha, nem akkora tragédia, de ne folyjon a szájába a nyálas festék, ha nem muszáj. Néha én se tudtam kivédeni, és kiszedtem a szájából, de ne nyelje le.. és lehetőség szerint ne is vegye a szájába... :)
2011. júl. 28. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:

A fulladás miatt valóban vigyázni kell, de szerintem azért, mert néha néha megnyalja, vagy beleharap még nem lesz semmi baja. Szerintem kevés olyan baba van, aki legalább egyszer nem próbálta volna megenni az újságpapírt. Én sem adom a kezébe, de pikk-pakk képes néha kitépni bármit a kezemből és már tömné is a szájába.

Majd ha kúszni-mászni kezd, akkor meglepődsz, hogy mennyi minden landol a szájában... :)

Úgyhogy óvatosan, odafigyelve, önként nem a szájába dugva nem lesz baja tőle, ne aggódj! :)

2011. júl. 28. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért érdemes odafigyelni rá. Nem mondom, hogy tragédia 1x 1x, de alapjába véve, elég sok káros anyagot tartalmaz.

[link]

teli van fémekkel, olajokkal amik nem ürülnek, vagy nehezen a szervezetből.

2011. júl. 29. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!