Anyukák, a babátok szőnyegét W. nish szőnyegtisztító porral próbáltátok már? Szerintetek hamar ki tudom pucolni a kisfiam gyerekszőnyegét, nektek bejött? A benne lévő szer nem káros a gyerkőcre vajon? - mégiscsak por.
Egyetértek az első hozzászólóval, én is ezt tapasztaltam :(
Drága, és hatástalan.
A nagynéném próbálta, beszórta és úgy ahogy volt az egész cucc beleragadt a szőnyegébe, körömkefével kefélte ki, mert a porszívó nem szívta fel és másoktól is hallottam ezt.
Nem tudom igaz e, de annak idején John Travolta fiáról járta az a hír attól lett olyan beteg (Kawasaki szindrómás) mert végig mászott egy szőnyegtisztitóval tisztított szőnyegen és belélegezte. Nem tudom igaz e, én nem kockáztattam. Még mosóport sem használtam a gyerekeimnél csak ecet meg szappan.
Még jó idő van,vidd ki az udvarra súrold és slagozd ki.Mi minden nyáron megcsináljuk ezt az összes szőnyeggel a lakásban.Olcsó és egyszerű.
Ezzel a porral én eleve szkeptikus vagyok,víz nélkül hogyan oldhatja a koszt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!