Babát különszobába tenni?
Mai 14.23-as vagyok. Nem semmi a videó
Nekünk a mi szobánkban közvetlenül az ágyunk mellé volt rakva a kiságy az egyik oldala leszedve. Aztán mikor elfordítottuk mikor "nagyobb" volt, visszatettük a rácsot. Akkor jöttek az ugyanilyen felállások, sírások, hisztik.
Költözött és megint leszedtük a rácsot. Azóta szó nélkül lefekszik, az ágya mellé van tolva egy heverő azon pedig valamelyikünk amíg el nem alszik.
Hát sokszor rossz ... nekünk. A baba most már egészen jól elvan. De szeretünk összebújni hármasban :D
Gondolod csak azoknak a gyerek kötödik akit egyéves korig le sem teszel a hordozóból? A lányom külön szobában aludt 4 hónapos koráig vele aludtam. A mai napig mindent együtt csinálunk kb. 5 percenként ad puszit, a hasamra is a tesónak, ha sétálunk végig a kezemet puszilgatja, a WC.n állandóan ott van...soroljam...?
Egyébként mindegy mit irunk majd szülsz és meglátod...
"a kisbabák légzését is szabályozza az édesanya stabil légzése, ezzel megelőzhető pl. a bölcsőhalál."
A cikkiró szerintem maga sem tudja mire gondol..ha én veszek levegőt nem feltétlenül fog a gyerekm is venni...ez már belemagyarázás.
ja és ha anyucika alvási apnoéban szendved akülönösen tuti mert a baba se vesz levegőt:-)))
atyaég...na ez már hülyeség.
Ha nekem lesz babám, akkor biztos a mi szobánkban fog aludni, legalább 6 hónapos koráig. Főleg amikor pici még, sokat szopiznak, és neki is jobb, ha a közelébi érzi az anyját.
De megértem azokat is, akik nem akarják, hogy egy szobába aludjanak a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!