Depresszió felé haladnák? -mivel tudok ellene tenni.
Ilyenkor , ha egyedül vagy, ne dilemázz! csak ülj le tv-t nézni, könyvet olvasni vagy egyszerűen feküdj le pihenni.
Másnál is a gyereke van csakis a központban , az elején meg pláne. Javaslom a Magneb6-t, ha csodákra nem is képes, de nagyon sokunknak bevált. És egyél. Ha nem eszel, attól is ideges vagy és ha ideges vagy , nem bírsz enni. Úgyhogy egyél!:)
Én már túlvagyok ezen az időszakon, nekem is kb. 5-6 hónapig tartott. :) (már 3 éves a gyerkőc).
Nekem a finom, meleg habfürdő mindig meghozta az életkedvemet, egy jó habos gyenge kapucsínóval együtt. :)
Nekem is a gyerek a középpontja az életemnek, de szép lassan el kell engedjem, most kezdtük az ovodát. Ugyhogy 4 hónaposan még jó, hogy a kisfiad körül forog minden gondolatod. De nem beteges, hisz most is az apukájával sétál! :))) Nyugi!!! Fürdő, tea, kávé, és egy vígjáték, ha még van rá idő! :)
Elképzelhető,de ne nyúlj még antidepi után.
Nekem 4 gyerekem van,3 hónapja elkapott s azóta rosszabb lett,mióta a gyógyszert elkezdtem szedni.Most 2 hete elhagytam,de az állapotom egyszerűen szőrnyű.Sírok,rossz godolatoktól nem tudok szabadulni s nem bírok enni,sőt még hányok is.Valahogy pedig ki kell lábaljak belőle.
Az orbáncfú tea jó ilyen jellegű panaszokra,mint a tiéd is,de nekem 3 nap után szörnyű fejfájásom lett.Valami gyógynövényes szert próbálj ki,hátha segít!Meg a bezártság is,bár én már 14 éve itthon vagyok!
Minden jót!!!!!
Szia,
én is -sajnos- tapasztalatból beszélek, én azt javaslom, hogy menj el otthonról!
Ha rá mered bízni a gyereket az apjára (én azt is alig mertem), akkor nyert ügyed van, hagyd őket kettesben, ülj autóba, és menj el valahova! Mivel én is rühelltem magam, mert kövér voltam, és izzadtam, és császáros is vagyok, én sem mentem nagyon emberek közé, de nagyon jó volt ülni az autóban, és beszélgetni a barátnőmmel.
Második alkalommal már sétálhattok valami csendes helyen, segít kiszellőztetni a fejed, bejönnek ingerek a világból, nem csak a megszokott falak látványa, az ismerős szagok, és az elvégzetlen házimunka látványa frusztrál.
..és most sokak "elismerését" kivívom majd, de azt mondom, hogy vedd elő a tápszert, egy nap egyszer kibírja a gyerek, főleg, ha 4 hónapos, és etesse meg az apja, Te pedig egy másik szobában szépen aludd át azt az etetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!