Anyukák, miért nem állitjuk be hogy látható legyen a nevünk ? Lehetne normálisan beszélgetni, mint egy fórumon, nem lenne annyi beszólogatás!
Ha név nélkül irogat az ember valóban nem esik szarul annyira a lepontozás,de való igaz,hogy amikor NEKED szól,és csak azért leponztoznak mert megirtad milyen lánynevek tetszenek pl.az már rosszul tud esni az embernek.
Porcica az nálam mostanság van dögivel,és amikor alszanak azért nem takaritok mert nem merem megreszkirozni hogy felébredjen az egyik,mert ébreszti a másikat is.Sajnos nagyon kicsi a lakás.Bár ez abból a szempontből nem hátrány hogy gyorsan lehet végezni a takaritásával ha egyszer hozzá jut az ember.
Én azért nem írom ki a nevem, mert eléggé rám lehet ismerni ez alapján, és ha mondjuk írok egy ismerősömről akkor csomóan magukra vennék, mert tudom sokan olvassák ezt az oldalt.
MEg vannak dolgok amikről név nélkül szívesen elbeszélgetek, de például névvel már nem írnék olyan nyíltan. Szintén a fenti okok miatt.
Van fórum, ahová járok, ott névvel elbeszélgetek, de zárt és csak az a 20 ember látja akik tagjai.
Nekem ez így jó:)
Szia!
En sajna a teljes nevemmel regisztraltam es igy ezert nem irom ki a nevem.
En amugy becsulom azt aki meri vallalni a "nevet".
Sajnos tenyleg sokat piszkaltak Carment,Banyucit es Adat. En nem felek a lepontozastol mar igy is 83%-on vagyok mert kimerem irni,hogy egy masik orszagba elek.
De annyiba csatlakozok hozzatok,hogy alairom a valaszaimat es en is teszek 1 het probat.
Kivancsi leszek az eredmenyre :)
Udv:
NoErTi
én kb onnantól ,mikor bejött ez a névkiírás engedélyeztem is,hogy mutassa az oldal a nevem.szerencsére engem nem ért el még annyira ez a lepontozás.pár %-ot ugrál fel le mostanság,de már nem is tudok annyit itt ülni,mint régen,mert a fiam nem enged,meg persze van más dolgom is.igy általában este vagyok gép elött,de akkor sem mindig jutok fel az oldalra,mert estére néha hulla vagyok ugy érzem.
szerintem próbálják ki minél többen és talán nem lesznek ezek a csúnya lepontozások.szerintem Carment is jobban azért pontozták le(olvastam a válaszait,és nagyon jók),mert Ő az elsők között volt aki vállalta a nevét,és szerintem sokaknak nem tetszett,hogy az oldal már nem olyan anonim mint volt,de ha minél többen kiírjuk a nevünket,szerintem ez megszűnik,vagy legalább visszaszorul valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!