Anyukák, miért nem állitjuk be hogy látható legyen a nevünk ? Lehetne normálisan beszélgetni, mint egy fórumon, nem lenne annyi beszólogatás!
Figyelt kérdés
Csak azért nem mert féltek a lepontozástól?2010. dec. 2. 13:02
21/45 anonim válasza:
én is kiírtam régen,amikor még nem is volt ez a funkció.Minden válaszom végére odaírtam,hogy Z.És 80 százaléknál tartok.lehet,hogy próbaképp ki fogom írni,és megnézem,mennyire megyek le.
22/45 A kérdező kommentje:
Na mindegy,ez csak egy ötlet volt,aki akar beszáll,aki nem az nem.Most állok 83%on,kiváncsi vagyok egy hét mulva mennyi leszek.:-)
2010. dec. 2. 13:27
23/45 anonim válasza:
Nézd erre csak azt tudom mondani hogy ha 100ból 90-en kiirják akkor elgondolkodom rajta mert nicknév.
Próbáljuk meg legalább akkor tudjuk ki támad hátba. Ki ir olyan emaileket privibe hogy kiváncsi hogy néz ki a lakásod ha x órát ülsz itt naponta mert kaptam ilyet....
nem szeretném többé átélni hogy ilyen email fogadjon de ha képesekegyesek változtatni ezen a lepontozósdin akkor visszaveszem majd idővel...
24/45 anonim válasza:
Én kiíratom, azóta mióta beregisztráltam, nem érdekel, hogy látják e vagy sem, gondolom nem név után pontoznak meg kit érdekel ki hogy pontoz, a lényeg nekem az hogy ha tudok segítsek és ha kérdésem van kapjak normális, használható választ. Na meg hát nagyon tudjátok ebből a nevemből ki vagy és honnan írok! :) Ha kell leírom én a (nem éppen pozitív) véleményem névvel is még ha másnak nem is tetszik volt már rá példa...
25/45 anonim válasza:
Na látom, többeknek egy rugóra jár az agyunk. Próba cseresznye. Volt jó pár olyan kérdés, amit személy szerint azért nekem írtak ki, hogy miért is írom alá a válaszaimat. Na de majd meglátjuk. B.
26/45 anonim válasza:
Hm...:) Érdekes kérdés, és sok érdekes válasz jött!
Most én is kiirtam. A kezdeményezés jó, bár az igaz hogy azért "jó" ez az oldal mert személytelen. De meglátjuk...
27/45 anonim válasza:
Nem szoktam beszólogatni, és a pontozás egyáltalán nem érdekel. A számomra hasznos válaszokat megjegyzem és nem pontozok le, fel.
28/45 A kérdező kommentje:
:-) helyes. Egyébként emlékszem rá egyeseket mennyit szekáltak a nevük miatt,de lehet hogy csak azért mert ujdonság volt,és csak 1-2 embernek volt kiirva a neve.
2010. dec. 2. 13:35
29/45 anonim válasza:
Annó én KoBa néven írtam alá, bááár, tényleg rég voltam. Az, hogy hogy néz ki a kecóm, mert míg alszanak a törpök ráérek éppen, hát jöjjön el és megláthatja! Ha talál valahol egy porcicát elismerem, hogy szar munkát végzek. De ez kizárt!
30/45 anonim válasza:
Na én most kiírtam, de mindezt az első beszólásig illetve lepontozgatásig. Amint ilyet tapasztalok, leveszem, és soha többé!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!