Miről tudtok beszélgetni párotokkal ami nem a gyerekkel és a munkával kapcsolatos?
Én úgy érzem, teljesen beszűkült állapotban vagyok. Vagy a babáról beszélgetünk vagy semmiről:(
A munkája stresszes, ezért leginkább az a válasz, ha érdeklődöm, hogy hagyjuk...
Szinte alig beszélgetünk, csak éldegélünk egymás mellett mióta megszületett a babánk (másfél éves lesz):((
Tanácsok?
Én nagyon jól megtanultam vele az autokról beszélni:)
Ez mostanában igen nagyon fontos téma nálunk ,mert szeretnék egy saját autot.Felidézzük az utazásainkat,sokat sétálnk és közben csak jönnek a témák.
Melórol mi sem beszélünk otthon csak ami fontos,beosztás meg hasonlok. De a legfontosabb témánk mégis csak a gyerek:) és ,hogy tervezzük a kistesót.
Mi szerencsére mindig találunk valami témát, de az biztos, hogy amióta én is itthon vagyok a babával, nyilván kevesebb inger, élmény ér, ezért nehezebb csak úgy spontán valami napi sztorit felhoznom.
Mi sokszor beszélgetünk a teveinkről, pl. hogyan szépítjük majd meg a házunkat és környékét. Most a karácsony van napirenden, de mindig történik valami a nagyvilágban, amiről tudunk akár órákat beszélgetni, vitatkozni. :)
Próbáljatok közös programokat csinálni néha, mozi vagy vacsi csak kettesben, hogy utána akár ezekről az estékről nosztalgiázzatok.
Mi mind a ketten nagyon nagy kockák voltunk:D
Ő még mindig játszik, én meg szívesen meghallgatok minden új történést.
Ezen kívül közös barátokról is elbeszélgetünk, a család többi tagjáról,bármiről.
milyen volt a napunk, neki is nekem is. ez még leginkább 80%-ban munka és gyerek.
megbeszéljük a heti, következő napi terveket, ki mikor hova szeretne menni, milyen dolga van, hogy összehangoljuk.
ha nyomja vmelyikünknek a szívét vmi, arról.
jelenleg a karácsony nagy téma még.
a párom zenész, így a zenekarról szoktunk beszélgetni, milyen új zenét próbáltak, milyen volt a buli, amiben zenéltek.
a barátainkról, kihez, mikor, hogyan megyünk, ki mikor jön hozzánk.
és sokat játszunk is, scrabble, kockapóker esténként...
a házunknak még csak azalsó szintje van kész, azt tervezgetjük, hogyan fejezzük be, mi milyen legyen az emeleten, a szobák, a fürdő, a lépcső stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!