Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, miért nem állitjuk...

Anyukák, miért nem állitjuk be hogy látható legyen a nevünk ? Lehetne normálisan beszélgetni, mint egy fórumon, nem lenne annyi beszólogatás!

Figyelt kérdés
Csak azért nem mert féltek a lepontozástól?
2010. dec. 2. 13:02
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Neked már be van állítva, Renee Toth.
2010. dec. 2. 13:17
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
adatmódosítás.
2010. dec. 2. 13:17
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresgettem én is, hogy hol lehet beállítani a nevet. Már régen voltam itt, és meglepődtem, hogy van ilyen funkció. Én jobban szeretem ezt. Akinek meg nem tetszik, a vaszom, meg teszek rá, hogy pontoz vagy nem! Aki feltette a kérdést úgy gondolom elég nagylány már ahhoz, hogy 10 felelet közül leszűrje magának a konzekvenciát, és alkalmazni tudja a maga kis életére...

Mellesleg a pontok baromságok! Nem oviban vagyunk! Bár néha úgy érzem mégis...(ezért jártam mostanság ritkábban)

2010. dec. 2. 13:18
 14/45 A kérdező kommentje:
Nekem azért nincs beállitva mert másnak sem:-) Csak gondoltam hogy ha többen átállnánk erre,akkor nem lenne lepontozás,mert nem számitana akkora dolognak ha valaki névvel irogat,és nem járnánk ugy mint az 58%os válaszoló(Carmen?)Egyébként nagyon sok kategóriában nagyon sokan vannak név alatt és működik.Természetesen nem kell kiirni ki hol lakik és mi a rendes neve.Amuyg szerintem igen,főleg a névtelenség miatt van az ami fórumokon pl.nincs.
2010. dec. 2. 13:18
 15/45 anonim ***** válasza:

mert ez egy ilyen hely, név nélkül lehet válaszolni és a kérdezők is név nélküli, arctalan emberektől várják a választ.

A pontozás meg úgy hülyeség, ahogy van. Bírom, amikor olyan kérdés van, hogy kék a szeme a gyerekednek? Igen-nem válaszok és van olyan igen, ami 37%-ban meg 0%-ban hasznos, a nem meg 100%-ban hasznos. Ebből látszik, hogy megy a pontozás.

Úgy lenne tisztességes, ha a kérdező pontozhatna egyedül, neki hasznos volt e a válasz. És akkor mondjuk, majdnem reális képet kaphatnánk. Persze ott is van, hogy valaki bólogató Jánosokat keres és akik nem bólogatnak, trágár módon elküldi. De például az ilyet meg a válaszolók pontozhatnák.

És nem beszélve arról, hogyha valaki vitás helyekre bemerészkedik, vallás, politika, egészségügy szinte kivétel nélkül 30% alatt vannak. Van olyan, aki egyébként tök jó válaszokat ad mindig, de a százaléka 0.

2010. dec. 2. 13:20
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy aki "nevesített" fórumban akar részt venni, az mehet legalább 20 másik helyre fórumozni. Ebben pont az a jó, hogy nem kell figyelni, ki az, aki választ ad, mert engem soha nem az érdekel, hogy ki ad választ, hanem hogy mit válaszol. Nem ismerkedni jövök ide, hanem válaszért :)
2010. dec. 2. 13:21
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiírtam valaha, és ugyanúgy jártam, mint Carmen. Állandóan lepontoztak, egyesek rámszálltak. Egyetlen anyuka volt, aki nyíltan bocsánatot mert kérni tőlem, mert korábban leugatott, de rájött, hogy értelmetlen volt az egész. (Banyuci, vagyis B.)
2010. dec. 2. 13:21
 18/45 anonim ***** válasza:
Én pld. elkerülöm azokat a kérdéseket, amikben vita, veszekedés alakul ki. Van ezer másik értelmes kérdés, ahol nincs trágárkodás.
2010. dec. 2. 13:22
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Igen :) nyert!

Igazad van hogy nem mondanánk el a lakcimünket de olvastam már olyat hogy valaki leirta hogy mikor kap gyedet meg családi mert neki utalják és xy banknál van meg itt és itt lakik ebben és ebben az utcában és aki ott lakik annak kivitte-e már a postás ... szóval ez már olyan amit az ember a privát forumba se ir ki nemhogy ide.

De ez az én véleményem.

Persze jó lenne Angelina. De ehhez nagy változás kellene.

2010. dec. 2. 13:23
 20/45 A kérdező kommentje:
Szerintem attól még megmarad az oldal anonimitása,hisz nagy valószinűséggel legtöbbünk nem irja ki az egész nevét.
2010. dec. 2. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!