Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, miért nem állitjuk...

Anyukák, miért nem állitjuk be hogy látható legyen a nevünk ? Lehetne normálisan beszélgetni, mint egy fórumon, nem lenne annyi beszólogatás!

Figyelt kérdés
Csak azért nem mert féltek a lepontozástól?
2010. dec. 2. 13:02
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Engem egyáltalán nem érdekel a pontozás,eddig sose volt eszembe hogy ki irjam a nevem:-)
2010. dec. 2. 13:06
 2/45 anonim ***** válasza:
100%

Én név nélkül sem szólogatok be, és a pontozás egyáltalán nem érdekel :)

Ha meg névvel akarok fórumozni, akkor átmegyek az nlc-re.

2010. dec. 2. 13:06
 3/45 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ugysem mindenki tenné meg. Egy idő után meg bármit irna az ember akkor igy ugy is le lenne huzva.(nem érdekelnek a pontok, csak rossz látni ha egy "a" betűbe is belekötnek). Lásd: Ada (bár abból kimaradtam) Carmen.

De éerdekes egyébként a fórumokon hogyhogy nincsenek ilyen vérre menő viták?:-) Bár lehet hogy vannak én személy szerint nem vagyok nagy fórumozó...

2010. dec. 2. 13:07
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pontozás akkora hülyeség szerintem. És ha valaki megúnja, hogy mondjuk 70 %-os, akkor csinál egy új reget. Egy perc az egész.
2010. dec. 2. 13:10
 5/45 anonim ***** válasza:
92%

Soha többé! 5 hónapja amikor senki nem tudta ki vagyok még 87%-os voltam aztán kiirtam és 58 lettem. Nem mintha az számitana de

normálisan válaszoltam nem fikáztam gúnyoltam senkit nem kekeckedtem nem vicsorogtam sőt próbáltam mértékkel jókat irni hasznosakat és csak mert kint volt a nevem már attól is lepontoztak hogy látták ki válaszol. Ebből többet nem kérek.

Máskülönben ez lehetne egy több mint 1000 tagból álló forum és itt a nyiltság az öszinteség nem kifizetődő.

Valamint senki se irna ki magáról többet mint a neve mert nem ismersz mindenkit nem lehet tudni hogy ha pl. leirod hogy kis piroska vagy pb. XXI kerben laksz és elutazol hétvégére wellnesezni ki fog hozzátok betörni.... mert itt olvasta.

Sajnálom de ez nem jó ötlet.

Egy rendszeresen válaszoló aki valaha kiirta a nevét.

2010. dec. 2. 13:10
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
nekem eddig ez eszembe se jutott, hogy beszólogatnának, ha beállítanám, egyszerűen csak így állatottam be mikor ezer éve regisztráltam...de ahogy látom neked sincs beállítva. Miért?
2010. dec. 2. 13:11
 7/45 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a pontozás nem ezen múlik.

van egy csakkitti néven regizett lány, kintvan a neve, és mindig felpontozzák. (mondjuk tényleg, jó válaszokat ír)

2010. dec. 2. 13:13
 8/45 anonim ***** válasza:

Te például beállítottad? Mert nem látom a neved.

Egyébként én pont ma, eddig azért nem, mert eszembe sem jutott. Meg amúgy is, szerintem tök mindegy.

Mondjuk, ha mindenki használná, akkor jó lenne, mert látnád, kik adnak Neked többször használható választ, kicsit kevésbé lenne személytelen ez az egész. Másrészt viszont ez az oldal pont a személytelenség miatt jött létre...

2010. dec. 2. 13:13
 9/45 anonim ***** válasza:
Ugyan én nem vagyok anyuka, de azt hol lehet beállítani?
2010. dec. 2. 13:15
 10/45 anonim ***** válasza:
100%
kicsit off: szerintem annak lenne értelme, ha (csak) a kérdezők pontoznának. Elvégre ők tudják, mennyire volt hasznos valójában egy válasz. A többiek legtöbbször csak "gonoszkodnak" Viszont úgy látom, hogy az a legritkább, hogy az illetékes, a kérdező pontozna.
2010. dec. 2. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!