Ha kisbabád mellett lettél újra várandós, hogy érezted magad? Volt rajtad "mecsalom" érzés?
7,5 hós a babám, lehet, hogy megint terhes vagyok. szeretnénk még gyereket, de olyan érzésem van, hogy megcsalom a babám.... talán hülyeségnek tűnik, de nem tudok úrrá lenni ezen az érzésen már napok óta. lassan 2 hete késik a mensim, és eldöntöttem, holnap tesztelek. kicsit félek, mert most nem mondhatnám, hogy a legjobb időben jönne a pici.
anyagilag sem a legfényesebb a helyzet, és nem tudom, hogyan fogom tényleg érezni magam, ha bebizonyosodik a terhesség ténye. nem is tudom még megmagyarázni a kisfiamnak, hogy kistesó jön.... olyan pici lesz még.
kíméljetek kérlek a "miért nem védekeztünk" szöveggel, így is eléggé el vagyok keseredve.... az elmúlt másfél hónapban kiszállásosan "védekeztünk", ami tudom, hogy nem túl biztonságos.
eddig nem volt internet, végre "megjavult".
nekem negatív lett a tesztem, és beugrottam délben a nődokimhoz is, írattam gyógyszert.
várom a másik tesztelő eredményét!!!!! :)
én megmondom őszintén, megkönnyebbültem kicsit... nagyon szeretnék még gyereket, de kicsit később csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!