Ha kisbabád mellett lettél újra várandós, hogy érezted magad? Volt rajtad "mecsalom" érzés?
7,5 hós a babám, lehet, hogy megint terhes vagyok. szeretnénk még gyereket, de olyan érzésem van, hogy megcsalom a babám.... talán hülyeségnek tűnik, de nem tudok úrrá lenni ezen az érzésen már napok óta. lassan 2 hete késik a mensim, és eldöntöttem, holnap tesztelek. kicsit félek, mert most nem mondhatnám, hogy a legjobb időben jönne a pici.
anyagilag sem a legfényesebb a helyzet, és nem tudom, hogyan fogom tényleg érezni magam, ha bebizonyosodik a terhesség ténye. nem is tudom még megmagyarázni a kisfiamnak, hogy kistesó jön.... olyan pici lesz még.
kíméljetek kérlek a "miért nem védekeztünk" szöveggel, így is eléggé el vagyok keseredve.... az elmúlt másfél hónapban kiszállásosan "védekeztünk", ami tudom, hogy nem túl biztonságos.
mikor én terhes lettem 10 hós volt a fiam....
nekem nem volt ez az érzés, de tény nem tudok vele annyit foglalkozni mint kéne vagy szeretné...
a pici iszonyat rossz síros baba csak kézbe hajlandó el lenni..
nagyon nehéz mindenkinek...
az elején természetes ez a megcsalom érzés...nagyon szereted a babád,helyén van a szíved ez így van rendjén...
nálunk 8 év van a két lányom között...és mikor terhes lettem sírtam,h., nem akarom...
mikor megmozdult onnantól kezdve imádtam és kötödtem hozzá....
jó lesz neki egy kistesó...lesz társasága..
én nem vagyok terhes, de tervezzük, vagyis mér próbáljuk "legyártani" a tesót, de jelen pillanatban furának tartom a gondolatot, hogy egy másik babát ugyanannyira szereessek, mint a kislányomat, hiszen a kislányomat a legeslegjobban szeretem a világon! de nem hiszem, hogy majd ha meglesz a második baba, kevésbé fogom szeretni! ő is a gyerekem lesz, és neki ugyanúgy a legfontosabb személy leszek az életében, mint most a kislnyoméban, hiszen neki is én leszek az édesanyja! és nem gondolom, hogy ez megcsalás. az anyai szeretet sztem nem úgy működik, hogy szeretem az elsőt, és ha a másodikat is, akkor az elsőt kevésbé! biztos vagyok benne, hogy nem így van. amúgy meg mielőtt megszületett a kislányom, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen szintű szeretet és ragaszkodás létezik, mint ami vele van! persze, a szüleit, nagyszüleit, testvérét, szerelmét is szereti az ember nagyon nagyon, de a gyerekét!!! értitek, ugye, miről beszélek?...:))))
23 hónapos kislány anyukája
aranyos vagy! :)
de csak holnap reggel tesztelek. a férjem most 5 után fog hazaérni a teszttel... a reggeli tutibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!