Milyen tortát sütöttél kisbabád 1 éves szülinapjára?
Anyósom nagyon jól süt, és ragaszkodik hozzá, hogy decemberben egy éves lányomnak ő csinálhassa az első tortáját.Jó, tényleg nem nagyon sütöttem még, és mondtam, oké csináljon egyet, de azt a tortát, amit konkrétan ő kap, és nem feltétlen a vendégek, azt én akarom neki megcsinálni, abba nyugodtan "belemászhat":)ti milyet csináltatok?Linket is meg képet is küldhetnétek, ha tudtok:)
meg egy kérdés:ti már ekkorra ugye bevezettétek a tojást?
Itt van egy "Első szülinapi torta", én ezt csináltam meg Neki, a második változatot, mert kétféle van. :) Isteni finom lett, őt pedig imádta "szétmaszatolni". :) Sok sikert, és jó egészséget !
én ezt a piskótát csináltam (mert még nem vezettem be a tojást akkor), és kevertem hozzá túrós-joghurtos krémet, sok gyümölccsel díszítettem. a vendégek is, meg a babám is ezt ette, nagyon finom volt.
nagyitól kapott olyan tortát, ami csak a babámnak ízlett: bio gesztenyemasszával kibélelt egy puding formát, ebbe kevert gyümölcs püréből-gabonapépből tölteléket. egy puffasztott rizs korong volt az alja. nagyon szép volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!